Zobrazit přihlášovací formulář

3x džínová sukně KENVELO + letní ROXY

Administrace

3x džínová sukně KENVELO + letní ROXY

265 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě. 1. Riflová vyšívaná sukně s kytkou zn.KENVELO Nádherná riflová sukýnka s vyšívkou kytičky. V pase regulace. Zapínání na knoflík. Spousta pěkných detailů, prošívaná oranžovou nití, vpředu pletená šňůrka na stažení, vpředu vyšitá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x džínová sukně KENVELO + letní ROXY

265 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě.

1. Riflová vyšívaná sukně s kytkou zn.KENVELO
Nádherná riflová sukýnka s vyšívkou kytičky. V pase regulace. Zapínání na knoflík. Spousta pěkných detailů, prošívaná oranžovou nití, vpředu pletená šňůrka na stažení, vpředu vyšitá kytička a vzadu na kapsičce nápis GIRL. Celý spodní lem originál "otrhaný". Značená velikost 2. Sukýnka je nošená, vynikající stav.
320 Kč

2. Riflová sukně se zlatou kytkou zn. KENVELO
Nádherná džínová sukně zdobená zlatohnědou kytkou zn. KENVELO. V pase regulace. Na zadních kapsičkách výšivka "K". Silnější "klasická" tmavá džínovina. ZD je mírně delší. Zapínání v pase na knoflík a na zip. Značená velikost 2, nositelné mnohem déle. Sukně je nošená, vynikající stav, šetřená, stále krásná, na velkou parádu. Vhodná na jaro nebo podzim. Skvěle propracovaná, velmi šmrncovní.
265 Kč

3. Riflová sukně NEXT PEPPA PIG
Nádherná letní volánková sukýnka s Peppou. Tenká letní riflovina, velmi pohodlná a měkkoučká. V pse regulace. Knoflíčky vepředu lze i rozepnout. Nádherná aplikace aplikace Peppa Pig se stromem. Značená velikost 1.5-2 roky, nositelné mnohem déle. Sukýnka dcera oblékla ještě mnohem později, je delší, vydrží opravdu dlouho. Nošená, bez vad, velmi dobrý stav. Vhodná na jaro a léto. Skvělá k leginkám.
260 Kč

4. Žluto-růžová skládaná sukně zn. ROXY
Nádherná žlutá sukýnka s růžovými kytkami zn. ROXY. V pase regulace. Skládaná, takže krásně široká, pohodlná. Zapínání na zip s cvoček. Sukýnka je podšitá růžovými kalhotkami. Materiál 55%len, 45% bavlna, vnitřní kalhotky jsou bavlněné. K sukni patří pásek s pružné gumy. Značená velikost 2. Sukně je nošená, ve velmi dobrém stavu, bez vad. Slušivá a praktický sukýnečka na léto.
375 Kč
  • Značka

    KENVELO

  • Velikost

    92

  • Rozměry

    1. Kenvelo třásně: d.21 cm, pas šířka 20 cm (regulace)2. Kenvelo zlatý vzor: d.19 cm, šířka 23 cm (regulace)3. Next Peppa: d.25 cm, pas šířka 23 cm (regulace)4. Žlutá ROXY: d.20.5 cm, pas šířka 21.5 cm (regulace).

  • 14. 5. 2023, 14:38

  • Zobrazení

    665

  • Oblíbené

    0

Kategorie