Zobrazit přihlášovací formulář

Vzkaz pro neplatiče

Administrace

Vzkaz pro neplatiče

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Pro špatné zkušenosti z neplatiči - neuhrazené objednávky (vyžádáte-li si podklady - je objednávka závazná) postupuji následovně : upozorňuji, že pokud není objednávka řádně zrušena přes MMB a platba nedorazí do 3 pracovních dnů od odeslání podkladů k…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 4. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vzkaz pro neplatiče

  • Popis zboží
Pro špatné zkušenosti z neplatiči - neuhrazené objednávky (vyžádáte-li si podklady - je objednávka závazná) postupuji následovně : upozorňuji, že pokud není objednávka řádně zrušena přes MMB a platba nedorazí do 3 pracovních dnů od odeslání podkladů k platbě, uděluji negativní hodnocení, jako upozornění na neseriozní jednání a věc automaticky nabízím dalšímu zájemci.
Prodloužení rezervace je možné, posečkání na platbu také, ale je potřeba o tom včas informovat a předejit tak nedorozumění a negativnímu hodnocení. Vše píši přes MMB a podklady jsou tam jasně čitelné celý měsíc od objednávky (výjimka u neregistrovaných) a pokud se přihlašujete a aktualizujete, tak nevěřím výmluvám typu "platbu jsem odeslala" - nedorazí-li do 3 pracovních dnů, spadlo mi to do spamu, atd.
Po rozumném vysvětlení opravuji negativní hodnocení.
Děkuji za pochopení.
Vzkaz pravidelně aktualizuji a udělení negativního hodnocení není z náhlé pominutí smyslů, či ze msty, ale jako upozornění na nespolehlivosti.
  • 24. 4. 2018, 6:25

  • Zobrazení

    104

  • Oblíbené

    0

Kategorie