Zobrazit přihlášovací formulář

Stříbrná kuchyňská páková baterie

Administrace

Stříbrná kuchyňská páková baterie

949 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 11 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
Tato baterie pomáhá snížit spotřebu vody a energie, takže můžete snížit i své účty. Dokonale připravené součásti k jednoduché montáži. Tvarově jednoduchá, vhodná do každého interiéru, příjemně se ovládá. Garantujeme, že díky své kvalitě vydrží umývat a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Stříbrná kuchyňská páková baterie

949 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
Tato baterie pomáhá snížit spotřebu vody a energie, takže můžete snížit i své účty. Dokonale připravené součásti k jednoduché montáži. Tvarově jednoduchá, vhodná do každého interiéru, příjemně se ovládá. Garantujeme, že díky své kvalitě vydrží umývat a oplachovat Vaše nádobí po mnoho let. Mísící baterie je vybavena mechanismem, který snižuje průtok vody při zachování tlaku, takže Vy tím šetříte vodu i energii. Vložka do mísící baterie s tvrdými, odolnými keramickými kroužky, které dobře absorbují tření vznikající při regulaci teploty vody. Pochromovaná mosaz má pevný a odolný povrch a snadno se čistí. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
*************************************
Užitečné informace: - Pokud si s instalováním nevíte rady, kontaktujte odborníka. Instalace by měla proběhnout v souladu s platnými předpisy, které se týkají staveb a instalatérství. Testováno a schváleno dle odpovídajících evropských standardů týkajících se mechanismu, kvality a bezpečnosti.
- Pro připevnění k 35 mm otvoru s max. tloušťkou 70 mm dřezu/pracovní desky. Součástí balení je náčiní, které Vám usnadní přišroubování kuchyňské mísicí baterie na své místo. Včetně vodu a energii šetřícího perlátoru (5,5 l/min.) pro vysokotlaké systémy. Včetně propojovacích hadic s přípojkou 3/8 palce. Délka: 35 cm. Max. teplota systému s horkou vodou: 80°C/176°F. Kuchyňskou mísicí baterie lze použít u vysokotlakých systémů. Testována pro zvládnutí tlaku max. 16 barů (1000 kPa). Doporučený tlak: 1,0 – 5,0 barů (100–500 kPa). Otočný odpad: 360°.
*************************************
Návod na údržbu: Stačí otřít měkkým hadříkem, poté osušte čistou textilií.
****************************
▶ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◀
  • Značka

    IKEA

  • Rozměry

    Výška: 15 cm

  • 18. 5. 2023, 23:50

  • Zobrazení

    482

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nerez servírovací miska, Ø 12cm
ČERNÝ KOVOVÝ STOJAN na talíře

Kategorie