Zobrazit přihlášovací formulář

Overal SkintoSkin Kojenecký letní - 9-12 mes.

Administrace

Overal SkintoSkin Kojenecký letní - 9-12 mes.

250 Kč 757 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Řada pro ATOPIKY ( original baleni ) Vlákna složená z unikátní kombinace přírodní bavlny, hnědých řas a stříbra, ze kterých je overal vyroben, jsou utkána do struktury Interlock. Miminka tak budou nosit materiál, který jim nejen pomáhá léčit poškozenou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 5. 2015
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Overal SkintoSkin Kojenecký letní - 9-12 mes.

250 Kč
  • Popis zboží
Řada pro ATOPIKY ( original baleni )

Vlákna složená z unikátní kombinace přírodní bavlny, hnědých řas a stříbra, ze kterých je overal vyroben, jsou utkána do struktury Interlock. Miminka tak budou nosit materiál, který jim nejen pomáhá léčit poškozenou pokožku, ale také jim poskytne ten nejvyšší komfort, umožní jejich kůži dýchat a bude perfektně odvádět přebytečnou vlhkost. Budou se cítit jak v bavlnce a přitom se jejich pokožka bude postupně uzdravovat.

Overal se rozepíná po celé délce hrudě. Kryje celé tělo, krom hlavy a rukou, je tedy vhodné pro děti, které mají projevy ekzému, či jiných kožních reakcí, na nohách včetně chodidel, hrudi a pažích. Knoflíčky neobsahují žádný nikl, který dráždí ekzematickou pokožku a jsou zaoblené tak, aby se předešlo jakémukoli podráždění kůže. Overaly jsou z neběleného a nebarveného čistě přírodního materiálu a stejně jako všechny ostatní produkty SKINTOSKIN podléhají přísným kontrolám kvality.

Barva: světle béžová - přírodní nebělená barva bavlny

Kusy: 1
Složení:

70 % bavlny
20 % mořských řas
10 % mořských řas s obsahem stříbra
0,4 g stříbra na 1 kg vlákna
  • 14. 11. 2017, 16:47

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie