Zobrazit přihlášovací formulář

Plyšové interaktivní Slůně - chrastítko

Administrace

Plyšové interaktivní Slůně - chrastítko

150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 29. 8.
Doprava: od 0 Kč
N.O.V.É. - VHODNÉ I JAKO DÁREK Prodám NOVÉ nádherné a moc roztomilé a veselé interaktivní Slůně od známé renomované firmy na hračky pro nejmenší Lamaze. Nějak na něj nedošlo :-( dost mě to mrzelo, ale dcerka toho měla opravdu hodně. Plyšová hračka z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 3. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Plyšové interaktivní Slůně - chrastítko

150 Kč
  • Popis zboží
N.O.V.É. - VHODNÉ I JAKO DÁREK

Prodám NOVÉ nádherné a moc roztomilé a veselé interaktivní Slůně od známé renomované firmy na hračky pro nejmenší Lamaze. Nějak na něj nedošlo :-( dost mě to mrzelo, ale dcerka toho měla opravdu hodně.

Plyšová hračka z různých druhů materiálů, mazlíček na usínání, ale také chrastítko v jednom. Po zatřesení Slůně zachrastí - chrastící kuličky jsou schovaná v hlavičce, ouška po doteku krásně zašustí a bříško po zmáčknutí zapíská. Slůně je vyrobeno z různých materiálů, na chobotu jsou připevněné barevné mašličky a díky tomu všemu se tak rozvíjí smyslové dovednosti dítěte - zrak, hmat, sluch. Veselé a výrazné vzory rozzáří oči každého miminka. Díky praktickému poutku je možné hračku také zavěsit na kočárek, nebo na postýlku či autosedačku. Vhodné jak pro kluky, tak pro holky již od narození. Nezávadné. Kupováno v kamenném obchodě, PC 239,- Kč.

Slůně je v perfektním stavu - je nové, ještě nerozbalené, na původním kartonu - barvičky jsou nádherné, syté, nikde není žádný flíček ani rozpárání. Je opravdu nádherné a úžasné!!!
.
  • Značka

    LAMAZE

  • Velikost

    62

  • Rozměry

    výška cca. 18 cm, šířka cca. 18 cm (roztažené přední nožičky)

  • 15. 8. 2017, 20:55

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie