Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Super Heroes 76022 X-men versus The Sentinel

Administrace

LEGO Super Heroes 76022 X-men versus The Sentinel

999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
LEGO Super Heroes 76022 X-men versus The Sentinel Stavebnice LEGO Super Heroes byly vytvořeny na motivy slavných komiksových hrdinů. Prožívejte nesčetná dobrodružství společně se svými oblíbenými postavami. Stavebnice LEGO přináší dětem skvělou zábavu,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Super Heroes 76022 X-men versus The Sentinel

999 Kč
  • Popis zboží
LEGO Super Heroes 76022 X-men versus The Sentinel

Stavebnice LEGO Super Heroes byly vytvořeny na motivy slavných komiksových hrdinů. Prožívejte nesčetná dobrodružství společně se svými oblíbenými postavami. Stavebnice LEGO přináší dětem skvělou zábavu, rozvíjí jejich kreativitu, jemnou motoriku i představivost a řadí se mezi nejoblíbenější dětské hry.

Magneto ovládá svými silami Sentinela ve snaze chytit Wolverina. Bojujte neohroženě s Wolverinem a ostatními X-Meny a uhýbejte velkým laserovým zbraním a rotujícím raketám obrovských robotů. Jděte se Stormy a Kyklopy na pomoc superhrdinovi v kultovním tryskáči Blackbird, odpalujte rakety a střílejte z pružinového vystřelovače. Osvoboďte Wolwerina ze Sentinelových drapáků, aby se mohl znovu zapojit do bitvy. Sada obsahuje čtyři minifigurky s různými zbraněmi: Wolverina, Kyklopy, Storma a Magneta, a navíc figurku robota Sentinela.

Parametry a specifikace:

Produktová řada:
LEGO Super Heroes

Počet dílků:
336

Doporučený věk:
6–12 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.
  • 25. 5. 2020, 23:11

  • Zobrazení

    85

  • Oblíbené

    0

Kategorie