Zobrazit přihlášovací formulář

Barva na textil 10 g

Administrace

Barva na textil 10 g

17 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Univerzální prášková barva na textil efektně barví bavlnu, stylon, viskózu i len. Oživíte s ní své oděvy nebo doplňky, barvu využijete také na batikování. Obsah jednoho sáčku nabarví cca 0,5 kg materiálu. Barva nebarví některé druhy syntetických vláken…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 2. 2011
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Barva na textil 10 g

17 Kč
Koupit
Univerzální prášková barva na textil efektně barví bavlnu, stylon, viskózu i len. Oživíte s ní své oděvy nebo doplňky, barvu využijete také na batikování.

Obsah jednoho sáčku nabarví cca 0,5 kg materiálu. Barva nebarví některé druhy syntetických vláken.

Návod použití:
Ruční barvení: obsah sáčku rozpusťte v 0,5 l teplé vody, přeceďte přes plátno nebo sítko a celou látku ponořte. Používejte smaltované nebo nerezové nádoby.

Bavlna, viskóza, len: barvu rozpusťte ve větší nádobě, přidejte teplou vodu, rozmíchejte a vložte látku. Ohřívejte za stálého míchání do bodu varu, po 30 minutách přidejte 2 lžíce kuchyňské soli na litr roztoku a míchejte dalších 30 minut, nechte zchladnout na cca 60°C a máchejte v čisté vodě tak dlouho, až bude čirá. Usušte.

Stylon: rozpuštěnou barvu před vlitím do větší nádoby přeceďte, přidejte teplou vodu a 1 lžíci octa na každý litr roztoku. Namočte látku, míchejte a zahřívejte do bodu varu. Po 1 hodině za stálého míchání látku vyjměte, vymáchejte a usušte.

Barvení v pračce (bavlna, len): lze barvit na 60-90°C. Látku vložte do bubnu pračky, po napuštění vody dejte do zásobníku na prací prášek rozpuštěnou barvu. Po 30 minutách přidejte 2-3 lžíce octa. Neždímejte, máchejte ručně. Barva neničí pračky. Nesušte na slunci ani v troubě.

Obsah: 10 g
  • 20. 7. 2015, 15:32

  • Zobrazení

    94

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kreativní sada girlanda
Broušené skleněné kapky 10x13 mm
Tavná pistole na lepidlo Ø12 mm
Tavná pistole na lepidlo Ø7-8 mm
Jehly vyšívací délka 75 mm tupé
Flitry vločka Ø23 mm 10 g
Flitry srdce 12x15 mm 10g
Broušené kamínky v lahvičce SS16
Ovčí rouno sada 50 g česané
Molitan na plstění
Samolepící pěnová dekorace

Kategorie