Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka Maxi Cosi Priori

Administrace

Autosedačka Maxi Cosi Priori

990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 150 Kč
PRODÁNO! Autosedačka pro děti od 9 do 18kg (cca od 9 měsíců do 4let) zakoupena na základě výskedků testů ADAC: perfektní ochrana před bočními nárazy, snadná instalace, nastavitelná výška ramenních pásů, jednoduše a lehce polohovatelná do čtyř různých…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 10. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka Maxi Cosi Priori

990 Kč
  • Popis zboží
PRODÁNO! Autosedačka pro děti od 9 do 18kg (cca od 9 měsíců do 4let) zakoupena na základě výskedků testů ADAC: perfektní ochrana před bočními nárazy, snadná instalace, nastavitelná výška ramenních pásů, jednoduše a lehce polohovatelná do čtyř různých pozic, má snímatelný a vypratelný potah (zatím jsem ho přeprala jen na autosedačce), praktické úchytky na pásy, připevňuje se velmi snadno autopásem po směru jízdy.
Bohužel, ze strany kde dcera nastupovala, se začíná na 2 místech prodírat látka na potahu (viz foto). Je to ale přímo u švu, takže nebude opravdu problém ji stáhnout červenou nití - schválně nechávám na nové mamince... V každém případě se potah určitě měnit nemusí. Jinak je nebouraná, z nekuřáckého auta. Zakoupena v Německu ve spec. dětském obchodě - dodám i s návodem.
  • 8. 9. 2017, 12:02

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kuchyňka Tefal French Touch
Podsedák
Kvalitní batůžek zn. Scouty
Školní aktovka / batoh zn. Santoro / Gorjuss
2 x triko zn. Next + MW Butterfly Girl
Kraťasy zn. Nike
Komplet Adidas, vel. 152
Sandálky n o v é zn. Rider, vel. 21

Kategorie