Zobrazit přihlášovací formulář

Magformers - Carnival

Administrace

Magformers - Carnival

1 795 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Magformer Carvival obsahuje celkem 46 dílků. Magformers Carnival je tematická stavebnice, ze které lze sestrojit mnoho variací točící se pouťové atrakce (houpačka, ruské kolo, karusel). Dva čtverce jsou vyplněny závěsnými protáčivými sedačkami s figurkami…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Magformers - Carnival

1 795 Kč
  • Popis zboží
Magformer Carvival obsahuje celkem 46 dílků. Magformers Carnival je tematická stavebnice, ze které lze sestrojit mnoho variací točící se pouťové atrakce (houpačka, ruské kolo, karusel). Dva čtverce jsou vyplněny závěsnými protáčivými sedačkami s figurkami jásajících dětí, které lze do jakékoliv atrakce zabudovat jako skutečné pasažéry. Magformers Carnival je velmi oblíbenou chytrou hračkou zejména pro děvčata, pouhým přikoupením páru koleček získáte ovšem atraktivní stavebnici, ze které budou budovat nápaditá vozítka i jejich bráškové.


Použití základní stavebních dílků Magformers není věkově nijak omezeno. Speciální tematické sestavy (XL Crusery, Carnival, Transformer set a boxy s figurkami a kolečky) jsou doporučeny od věku 3 let. S Magformers si nejčastěji hrají děti ve věku 2-12 let, ale na své si rozhodně přijdou i děti mladší nebo starší, popř. dospělí. Menším postačí menší skládání obrázků v ploše na podložce nebo stavění jednoduchých kostiček, domečků či jen abstraktních shluků.


Součásti balení:

22 × magnetický čtverec
12 × magnetický trojúhelník
2 × magnetický šestiúhelník
2 × figurka
8 × speciání díl (otočný mechanismus apod.)
  • 31. 3. 2020, 10:52

  • Zobrazení

    62

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie