Zobrazit přihlášovací formulář

Slipová látková vložka, intimka Šijem dětem

Administrace

Slipová látková vložka, intimka Šijem dětem

110 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Různé vzory, cena za 1 ks. Slipová látková vložka Šijem dětem s dotykovou vrstvou bamusový aksamit. Pokud používáte jednorázové vložky, ale vadí Vám, že jsou neprodyšné, neekologické a nudně bílé, pak vyzkoušejte barevné, velmi savé a spolehlivé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Slipová látková vložka, intimka Šijem dětem

110 Kč
  • Popis zboží
Různé vzory, cena za 1 ks. Slipová látková vložka Šijem dětem s dotykovou vrstvou bamusový aksamit.

Pokud používáte jednorázové vložky, ale vadí Vám, že jsou neprodyšné, neekologické a nudně bílé, pak vyzkoušejte barevné, velmi savé a spolehlivé látkové vložky. Slipové vložky jsou ideální pro vyzkoušení!

Slipová vložka je vhodná pro každodenní použití, je hebká, neškrábe a nedráždí. Má jednu bambusovou vrstvu, jednu sací bavlněnou či bambusovu vrstvu a vrstvu 100% bavlny s potiskem. Slipové vložky nejsou nepromokavé. Svrchní vrstva je z hebkého bambusového aksamitu, který má antibakteriální vlastnosti. Všechny materiály jsou zdravotně nezávadné.

Rozměry: 19cm x 5cm, zapnutá 6,5 nebo 5 cm široká (šírka je stavitelná dvěma patentky).

Látkové vložky jsou vhodné při dlouhodobých gynekologických problémech, protože neobsahují žádné dráždivé chemikálie.

Pro vlastní použití vložku připevníte pomocí patentek, spodní bavlněná vrstva drhne a brání posunutí. Vložky můžete prát s běžným prádlem, pokud jsou zašpiněné, je vhodné namočit před praním do studené vody. Lze přežehlit po bambusové straně.

Náš názor: Slipové vložky značky Šijem jsou příjemné a díky spodní vrstvě (tenký manžestr) drží dobře v kalhotkách, neposouvají se. Bambusový aksamit jako dotyková vrstva je velmi příjemný! Doporučujeme!
  • 12. 6. 2018, 9:20

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie