Zobrazit přihlášovací formulář

2x šedé triko + pletená vesta, vše nenošené

Administrace

2x šedé triko + pletená vesta, vše nenošené

390 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
Cena je za vše dohromady, ale možno koupit i zvlášť, jestli potřebujete jen jeden šedý kousek ke kombinování (ceny jsou uvedené níže). Vše je nové, s visačkou, bez vady. Triko s volánky u krku zn. Reserved z úvodní fotografie nebude součástí balíčku, je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x šedé triko + pletená vesta, vše nenošené

390 Kč
Koupit
Cena je za vše dohromady, ale možno koupit i zvlášť, jestli potřebujete jen jeden šedý kousek ke kombinování (ceny jsou uvedené níže). Vše je nové, s visačkou, bez vady. Triko s volánky u krku zn. Reserved z úvodní fotografie nebude součástí balíčku, je už prodané.

Triko s Twiggy od Vintage 55, velikost 4, délka 39 cm, šířka 29 cm, rukáv od ramene 37 cm. Cena 160 Kč. Máme to samé triko i ve velikosti 6, kdybyste chtěli pro sestřičku.

Úpletová vesta zn. Conley´s, směs bavlny a akrylu - moc příjemný, lehoučký materiál, perfektní k vrstvení. V horní části copánkový vzor, netradičně vodorovně položený, spodní část hladká. Zapínání na knoflíčky v horní části. Vestička je nová, bez vady. Délka 34 cm, šířka mezi průramky 30 cm. Cena 160 Kč.

Triko a tílko 2v1 zn. Imps & Elfs. Možno nosit dohromady nebo zvlášť. Nápis je I think I´m in love in a couple of years. Také nové, bez vady. Velikost 104, délka 45 cm, šířka mezi průramky 27 cm, rukáv od krku 47 cm. Cena 200 Kč. I toto triko máme ještě ve velikosti 2 (nové) a 6 (nošené), kdybyste chtěli pro sestřičku.
  • 4. 11. 2021, 9:36

  • Zobrazení

    430

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Překrásné manšestrové šaty, PC 1560 Kč
Dlouhá zlato-růžová pletená šála Bobo Choses
Barevná cípatá tunika a hnědé leginy
Dvě trika s duhovým motýlem, 104 / 110
Světle modré manšestrové kalhoty
3x tričko Fornarina, Elle, Sisterhood
Lehká halenková tunika + kalhoty

Kategorie