Zobrazit přihlášovací formulář

Přehledný ceník KALENDÁŘE včetně tisku

Administrace

Přehledný ceník KALENDÁŘE včetně tisku

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Je Vás stále více, kdo objednáváte kompletní zpracování kalendáře a necháváte si zajistit ode mne tisk a pochopitelně chcete vědět na kolik ten jeden výtisk vyjde a já zkrátka cenu za jeden kus nemůžu určit bez informace kolik celkově bude výtisků. Pak to…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Přehledný ceník KALENDÁŘE včetně tisku

  • Popis zboží
Je Vás stále více, kdo objednáváte kompletní zpracování kalendáře a necháváte si zajistit ode mne tisk a pochopitelně chcete vědět na kolik ten jeden výtisk vyjde a já zkrátka cenu za jeden kus nemůžu určit bez informace kolik celkově bude výtisků. Pak to na Vás (a pro Vás zcela nelogicky, což chápu :) vyzvídám a Vy ještě třeba vůbec nemáte promyšleno kolik jich budete potřebovat, mám pro Vás - doufám, že přehlednou - tabulku.

Loni jsem právě kvůli tomu, že cenu počítám sice logicky, ale jiným způsobem, než
většina prodejců, kde se zabývají tiskem, přemýšlela, že cenu sjednotím a bude daná
za jeden kalendář. Jenže to bych je především Vám, kteří objednáváte více kusů, dost prodražila a to nechci.
Mrkněte schválně na tabulku - při přepočtu na jeden kus kalendáře nevycházejí o mnoho dráž, než u velkých firem (mám na mysli ty, kde se dá počítat s optimální kvalitou tisku a materiálu) a již od 3 - 4 kusů je cena naprosto běžná (a čím je stejných kusů více, vychází přepočet na jeden výtisk výhodněji).

Pokud nemáte tabulku dostatečně čitelnou, klidně mi naprosto nezávazně napište, pošlu vám ji přímo na meil - sem na MMB bohužel větší vložit nejde.
  • 4. 5. 2017, 1:26

  • Zobrazení

    156

  • Oblíbené

    0

Kategorie