Zobrazit přihlášovací formulář

SYLVANIAN FAMILIES- DŮM NA STROMĚ, NÁBYTEK DOMEČKY

Administrace

SYLVANIAN FAMILIES- DŮM NA STROMĚ, NÁBYTEK DOMEČKY

1 111 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 87 uživatelů
Nejen velký hit ale téměř zaručená hračka pro Vaše dítě :-) Sylvanian Families!!!!! Mohu jen a jen doporučit :-) o málokteré zboží je právě takový zájem jako o toto :-) Můžete ale využít i jako běžný nábytek do domečku na hraní, pro menší postavičky,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SYLVANIAN FAMILIES- DŮM NA STROMĚ, NÁBYTEK DOMEČKY

1 111 Kč
  • Popis zboží
Nejen velký hit ale téměř zaručená hračka pro Vaše dítě :-) Sylvanian Families!!!!! Mohu jen a jen doporučit :-) o málokteré zboží je právě takový zájem jako o toto :-) Můžete ale využít i jako běžný nábytek do domečku na hraní, pro menší postavičky, mini panenky :-)

K dispozici široký sortiment nábytku: různé koupelny, obývací pokoje, sedačky, dětský pokoj, jídelna, pokojíčky pro miminka, ale také nabídka všech možných domečků :-) rodinky zvířátek (rodinka pejsků, kočiček, vyder, veverek, ježků, atd. atd. ) Možno zakoupit také miminka - baby pejsek, baby veverka, atd. atd. :-) V nabídce rovněž různá auta, autobusy, kočárky.... Opravdu pestrá, široká nabídka SYLVANIAN FAMILIES :-) a VŽDY máte na výběr, co koupit v případě narozenin, svátku, Vánoc! Děti to opravdu milují :-)

Napište si, zašlu Vám odkaz na kompletní nabídku Sylvanian, ale nečekejte!!! SYLVANIAN FAMILIES, o to je v dnešní době opravdu veliký zájem!! A nejžádanější zboží se vyprodá během chvilky !!!!!
  • 27. 6. 2019, 22:34

  • Zobrazení

    754

  • Oblíbené

    1

Kategorie