Zobrazit přihlášovací formulář

Skvělý dětský tablet hra plácni krtka bum do krtka

Administrace

Skvělý dětský tablet hra plácni krtka bum do krtka

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Tato hra je velmi populární ve své klasické podobě a ve formě tabletu se stane hitem! Dotykový dětský pad je samozřejmě zvukový i svítící. Na obrázku, který se nepohybuje, je zobrazeno několik zvířátek, které musíte trefit, když se podsvítí. Je to skvělá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 7. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Skvělý dětský tablet hra plácni krtka bum do krtka

299 Kč
  • Popis zboží
Tato hra je velmi populární ve své klasické podobě a ve formě tabletu se stane hitem! Dotykový dětský pad je samozřejmě zvukový i svítící. Na obrázku, který se nepohybuje, je zobrazeno několik zvířátek, které musíte trefit, když se podsvítí. Je to skvělá zábava pro malé i větší děti, tablet nabízí tři úrovně obtížnosti, které si můžete nastavit. Dosažené body vidíte na displeji. Tato hra rozvíjí u dětí koordinaci pohybů rukou, postřeh, trpělivost a soustředění, ale hlavně dokonale pobaví a zabaví i na několik hodin. Tato hra je vhodná pro děti již od 3 let a má potřebný evropský certifikát bezpečnosti.

Napájení:
- 3 x mikrotužková baterie ( nejsou součástí balení )

Pravidla hry:
Zvolte si úroveň tlačítkem select na displeji ( musíte dosáhnout 30, 60 nebo 90 bodů za daný časový limit ). Jakmile se zvířátko podsvítí, musíte ho trefit prstem a tím získáte bod. Při nejtežší úrovni musíte třeba trefit i tři krtky najednou! Samozřejmě budete oceneni pěkný zvukem, pokud se netrefíte uslyšíte zvuk zklamání. Body se Vám počítají v okénku na tabletu. Tablet se spouští jedním hlavním tlačítkem. Pravidla jsou jdnoduchá, ale o to větší je legrace s krtky!
  • Rozměry

    Rozměry: - rozměry tabletu: 20 x 25 cm - barva tebletu: oranžová

  • 19. 1. 2018, 9:36

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie