Zobrazit přihlášovací formulář

Mluvící kalkulačka Fisher Price

Administrace

Mluvící kalkulačka Fisher Price

350 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Parádní hračka pro malého bádala - matematika. :) Mluvící kalkulačka První kalkulačka vašeho dítěte a také zábavný přítel! Děti objeví celou řadu způsobů, jak si užít zábavu s čísly, sčítáním a odčítáním na opravdové kalkulačce. A navíc se pobaví s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mluvící kalkulačka Fisher Price

350 Kč
Koupit
Parádní hračka pro malého bádala - matematika. :)

Mluvící kalkulačka První kalkulačka vašeho dítěte a také zábavný přítel! Děti objeví celou řadu způsobů, jak si užít zábavu s čísly, sčítáním a odčítáním na opravdové kalkulačce. A navíc se pobaví s hudbou, zvuky, animací a báječnými hrami s odměnami, které podporují učení. Sledujte, jak to jde všechno dohromady. Kalkulačka má odolnou konstrukci - snadno se drží a stojí! Sčítání a odčítání s funkcemi opravdové kalkulačky. Učení a cvičení se zábavnými kvízy a hrami. Hudba, zvuky a další odměny. Odolná konstrukce - snadno se drží a stojí.

Kalkulačka dítě naučí: - řazení a rozpoznávání čísel - řešení problémů - sčítání a odčítání s funkcemi opravdové kalkulačky - základní dovednosti s kalkulačkou - čísla Učení je zábavnější: - vzrušující hry - hudba, legrační zvuky a další odměny - interaktivní obrazovka - animace - režim kvízu - různé úrovně pro různě staré děti a mnoho dalšího Provoz: 3x AA baterie.

Už nemám originál krabici. :(

Možno osobně Zlín.
  • 21. 10. 2023, 20:39

  • Zobrazení

    449

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětské kolo Specialized Hotrock 16
PUZZLE dráha s DINOSAUREM
Stolní hra LEDNÍ HOKEJ
Soubor her - FERDA UČÍ - 8 her v 1
Dětský úklidový vozík

Kategorie