Zobrazit přihlášovací formulář

Profesionální matové oční stíny béžové mono 06 Bam

Administrace

Profesionální matové oční stíny béžové mono 06 Bam

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Profesionální matové oční stíny béžové mono 06 Bamboo 6g - E Style Popis: Profesionální dlouhodržící matové oční stíny bez obsahu oleje dokonale přilnou na oční víčko a bohatě kryjí již při aplikaci první vrstvy. Vysoce kvalitní pigmenty v kombinaci s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 10. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Profesionální matové oční stíny béžové mono 06 Bam

99 Kč
  • Popis zboží
Profesionální matové oční stíny béžové mono 06 Bamboo 6g - E Style

Popis: Profesionální dlouhodržící matové oční stíny bez obsahu oleje dokonale přilnou na oční víčko a bohatě kryjí již při aplikaci první vrstvy. Vysoce kvalitní pigmenty v kombinaci s high-tech složením dovolují vytvořit rafinované líčení očí a profesionální make-up. Jedinečná receptura zaručuje bezchybné nalíčení i bez použití podkladové báze po celý den. Pro skutečně výraznou a dlouhotrvající pigmentaci si tyto skvělé kousky skutečně zamilujete.

Použití: Pro aplikaci očních stínů použijte aplikátor, speciální štětečky, případně bříška prstů. Kombinujte více barev a postupujte od nejsvětlejšího odstínu k nejtmavšímu. Pro vytvoření efektního kouřového líčení prolínejte jednotlivé vrstvy mezi sebou a stínujte bez viditelných přechodů. Aplikátory k rychlé úpravě během dne jsou k dispozici zde.

Obsah: 6 g

Země původu: EU
  • 16. 3. 2020, 22:05

  • Zobrazení

    50

  • Oblíbené

    0

Kategorie