Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO City Town 60086 Startovací sada LEGO® City

Administrace

LEGO City Town 60086 Startovací sada LEGO® City

499 Kč 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Stavebnice LEGO City 60086 Town, Startovací sada Staň se hasičem, záchranářem a policistou. Pomoz chytit prchajícího podvodníka! Zloděj si odváží lup na svém vysokorychlostním člunu. Už už si myslí, že je v bezpečí. V tom se ale jeho přívěsný motor…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO City Town 60086 Startovací sada LEGO® City

499 Kč
  • Popis zboží
Stavebnice LEGO City 60086 Town, Startovací sada
Staň se hasičem, záchranářem a policistou. Pomoz chytit prchajícího podvodníka!

Zloděj si odváží lup na svém vysokorychlostním člunu. Už už si myslí, že je v bezpečí. V tom se ale jeho přívěsný motor ocitne v plamenech. Hasičská loď je však vždy připravena! Naskoč do ní a dostaň rychle se šířící oheň pod kontrolu.

Padouch se snažil uhasit plameny sám, což se neobešlo bez zranění. Nastartuj zdravotnickou záchrannou helikoptéru, přistaň s ní na vodě a ošetři zlodějovy rány. Jakmile bude vše hotovo, přichází na řadu policie. Ta už čeká na pobřeží se svým superrychlým vodním skútrem. Stačí zavolat vysílačkou a do minuty dorazí na místo. Teď už lupič nemá kam uprchnout. Nastal čas nasadit mu pouta a odvést ho na policejní stanici.

Nemůže se váš malý hrdina rozhodnout, zda-li bude hasičem, záchranářem či policistou? Se stavebnicí LEGO City si nemusí vybírat. Splňte jeho sen a umožněte mu vyzkoušet si všechna tato povolání. Bez vzájemné spolupráce bude lupič jen těžko dopaden.

Stavebnice LEGO City jsou určeny pro všechny malé stavitele a milovníky města. V LEGO City totiž najdete vše potřebné pro život ve městě, ať se jedná o jeho stavbu, provoz nebo ochranu jeho obyvatel. Stavebnice LEGO rozvíjí kreativitu, jemnou motoriku i představivost dětí a řadí se mezi jednu z nejoblíbenějších dětských her.

Sada obsahuje:
5 figurek s doplňky (2 hasiči, pilot, lupič a policista)
vrtulník s nosítky
policejní auto s přívěsem, vodním skútrem, vysílačkou, pouty a hasicím přístrojem
zlodějův člun s páčidlem, batohem, 2 bankovkami a plameny
hasičský člun se 2 hasicími přístroji
Parametry a specifikace:

Produktová řada:
LEGO City

Počet dílků:
242

Doporučený věk:
5–12 let
  • 17. 12. 2018, 21:24

  • Zobrazení

    98

  • Oblíbené

    0

Kategorie