Zobrazit přihlášovací formulář

Nosítko / klokanka BABYBJÖRN Active Mesh

Administrace

Nosítko / klokanka BABYBJÖRN Active Mesh

1 200 Kč 2 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Párkrát nošené,jako nové,bez jakékoliv vady. Barva tmavě modrá. Zdokonalená 3D tkanina činí nosítko Active Mesh prodyšným, vzdušným a chladivým pro Vás a Vaše dítě. Tkanina je měkká a přizpůsobivá tvaru těla dítěte . Vzdušná 3D síť je prodyšná a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nosítko / klokanka BABYBJÖRN Active Mesh

1 200 Kč
  • Popis zboží
Párkrát nošené,jako nové,bez jakékoliv vady. Barva tmavě modrá.
Zdokonalená 3D tkanina činí nosítko Active Mesh prodyšným, vzdušným a chladivým pro Vás a Vaše dítě. Tkanina je měkká a přizpůsobivá tvaru těla dítěte .

Vzdušná 3D síť je prodyšná a odvádí teplo a vlhkost od Vás a Vašeho dítěte. Až o 138 % větší redukce tepla a až o 30 % větší redukce vlhkosti v porovnání s ostatními dětskými nosítky. Zevnitř je velmi jemná síť, která je pro dětskou pokožku pohodlná a příjemná
Stejně jako všechna ostatní nosítka BabyBjörn, i toto bylo vyvinuto ve spolupráci s lékařskými odborníky tak, aby vyhovovalo dětem.

Podpora páteře

Podpora beder je individuálně nastavitelná a poskytuje pohodlnou podpěru a ulehčení pro bederní páteř. Podpora zad společně s širokými ramenními popruhy Vám poskytují vysoký komfort a ulehčení při nošení Vašeho dítěte.

Ergonomický design pro pohodlí dítěte

Nosítko je ergonomicky navrženo a poskytuje správnou oporu pro hlavičku, záda a zadeček již od narození. Podpora hlavičky je nastavitelná, a když je Vaše dítě starší a dokáže již hlavičku udržet samo, můžete ho nosit čelem dopředu a podporu pro hlavičku ohnete.

Bezpečné a komfortní

Design nosítka je velmi dobře promyšlený a umožňuje Vám nosit své dítě bezpečně a blízko sebe zatímco je i velmi snadné na použití. Nosítko si můžete snadno sami nandávat i sundávat, a všechna nastavení jsou umístěna pohodlně na přední straně. A navíc, přední zapínání je navrženo tak, že své dítě můžete pohodlně odepnout, aniž byste jej vzbudili.

Upřesnění

Věk

Od narození (minimálně 3,5 kg a 53 cm) až do 12 kg.
  • 12. 10. 2017, 13:06

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie