Zobrazit přihlášovací formulář

LODIČKY CAPRICE VEL.,36,

Administrace

LODIČKY CAPRICE VEL.,36,

599 Kč 1 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 100 Kč
Nová kolekce Caprice .!!!!!!!!!! Krásné, kvalitní, celokožené. černé 36, stélka23,5cm VELIKOSTNĚ ODPOVÍDAJÍ!!!!!!! Barva- ČERNÁ/lAK A RED/ LAK Antishokk: tlumení došlapu v podpatku. S více než 50 procentním tlumícím efektem. Odlehčuje celá záda.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LODIČKY CAPRICE VEL.,36,

599 Kč
  • Popis zboží
Nová kolekce Caprice .!!!!!!!!!! Krásné, kvalitní, celokožené.
černé 36, stélka23,5cm


VELIKOSTNĚ ODPOVÍDAJÍ!!!!!!!
Barva- ČERNÁ/lAK A RED/ LAK

Antishokk: tlumení došlapu v podpatku. S více než 50 procentním tlumícím efektem. Odlehčuje celá záda. Optimální pohodlí při maximálně bezpečné chůzi,
NEVÁHEJTE- BUDOU RYCHLE VYPRODANÉ.
Material. PRAVÁ KŮŽE

Módní design kolekce CAPRICE je od prvního okamžiku doplněn vlastnostmi, podporujícími dobrý pocit z výrobku. Pružné provedení, zajišťující „Chůzi na vzduchu“ se speciálním klimatizačním
systémem, jakož i podpatek AntiShokk zaručují vynikající komfort při nošení. Tyto celoevropsky patentované inovace zajišťují konkurenčně silné parametry výlučnosti.

WALKING ON AIR

Kombinace speciálních materiálů podšívky s vnitřní podešví, provedenou s až 300 polokulovými důlky. Systém perforací a suchých komůrek zaručuje dobrou izolaci vůči chladu a teplu, rychlé vyschnutí obuvi a tlumení nášlapu o 60 procent.
ANTISHOKK – „TLUMIČ V PODPATKU“

Podpatek AntiShokk se vzduchovými komorami a stabilizátory jádra uvnitř tlumí nášlap až o 50 procent, odlehčuje tak při nošení obuvi páteř a všechny klouby.
EXTRA PRUŽNOST

Pružnost dámské obuvi, dosažená Strago-technologií a speciální strukturou podešve a spodku obuvi garantuje komfort při chůzi a neobvyklý pocit lehkosti.
ROLLTEC

S novým podpatkem RollTec se firmě CAPRICE podařilo značné přiblížení k chození naboso. Chůze je měkká a lehká, jako naboso, a šetří klouby a záda.
  • 12. 3. 2018, 19:22

  • Zobrazení

    144

  • Oblíbené

    0

Kategorie