Zobrazit přihlášovací formulář

Deskové puzzle Sluneční soustava 70 dílků

Administrace

Deskové puzzle Sluneční soustava 70 dílků

159 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Puzzle pro všechny nadšené malé astrology, které obsahuje také textové údaje o průměrné vzdálenosti planet od Slunce nebo jejich rovníkových průměrech. Puzzle je v češtině. Puzzle LARSEN má pevný okraj, aby bylo pro děti skládání jednodušší, a zespodu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Deskové puzzle Sluneční soustava 70 dílků

159 Kč
  • Popis zboží
Puzzle pro všechny nadšené malé astrology, které obsahuje také textové údaje o průměrné vzdálenosti planet od Slunce nebo jejich rovníkových průměrech.
Puzzle je v češtině.

Puzzle LARSEN má pevný okraj, aby bylo pro děti skládání jednodušší, a zespodu jsou otvory pro snadné vyjmutí dílků. Díky deskovému provedení se puzzle LARSEN dobře skladuje. Obrázky jsou graficky velmi poutavé, každý dílek je rozdílný a originální, čímž vybízí děti skládat jednotlivé motivy znovu a znovu.

Norský výrobce LARSEN s dlouholetou tradicí (první puzzle uvedl již v r.1953) se specializuje především na výrobu dětských vzdělávacích deskových puzzle. S tímto úzkým zaměřením se stal špičkou ve svém oboru, výrobky vyrábí až v 18 různých jazycích včetně češtiny. LARSEN má ve své nabídce více než 300 deskových puzzle a vyváží do více než 30 zemí světa.

▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅
►►► Internetový obchod PUZZLE-PUZZLE.cz ◄◄◄
Vše pro skládání dětí i dospělých. Největší výběr puzzle, pěnových koberců, obrázkových kostek, podložek, lepidel a rámů na puzzle.
►►► Internetový obchod STAVEBNICE-HRY.cz ◄◄◄
Široký sortiment stavebnic, stolních her i hraček.
▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅
  • Značka

    LARSEN

  • Rozměry

    Číslo karty:6003 Rozměr složeného puzzle:36,5 x 28,5 cm Materiál:papír Rozměry krabice (balení):36,5 x 28,5 x 0,4 cm Přibližná velikost dílku:3,5 cm Počet dílků:70

  • 8. 7. 2019, 16:24

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    1

Kategorie