Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Zeštíhlující korzetový pás Miss Belt - S/M @@@

Administrace

@@@ Zeštíhlující korzetový pás Miss Belt - S/M @@@

159 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 12 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Chcete se zbavit nepěkného bříška, které vám kazí vzhled bez ohledu na to, co máte na sobě? Chtěla byste nosit sexy šaty a úzké džíny? Seznamte se tedy s pásem Miss Belt, který vám vytvaruje postavu, vytvoří vám ploché břicho…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Zeštíhlující korzetový pás Miss Belt - S/M @@@

159 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!!

Chcete se zbavit nepěkného bříška, které vám kazí vzhled bez ohledu na to, co máte na sobě? Chtěla byste nosit sexy šaty a úzké džíny? Seznamte se tedy s pásem Miss Belt, který vám vytvaruje postavu, vytvoří vám ploché břicho a stáhne pas během několika sekund.

Miss Belt není obyčejný korzet ani zeštíhlující spodní prádlo, protože jemně obepíná vaše tělo, dodává mu atraktivnější tvar a především se díky němu cítíte uvolněně a pohodlně. Pás Miss Belt stahuje váš pas a břicho tak účinně, že budete okamžitě vypadat až o 2 velikosti štíhlejší. Konečně si zase můžete obléknout své oblíbené džíny a přiléhavá trička a nedělat si starosti s tukovými polštáři v oblasti pasu.

S pásem Miss Belt získáte oblíbenou postavu ve tvaru přesýpacích hodin během okamžiku. Žádné diety, žádné oběti a žádné namáhavé sedy a lehy. Jednoduše si oblečte pás a užívejte si výsledků. Pás Miss Belt předchází také nesprávnému držení těla a pomáhá vám stát či sedět rovně, protože poskytuje oporu vašim bedrům. Pokud pracujete vsedě, například u počítače, pás vám pomůže sedět rovně.

Díky pásu Miss Belt budete nejen vypadat štíhlejší, ale také budete dělat něco dobrého pro své zdraví. Pás je možné nosit doma, v prácí, při nákupech, při cvičení atd.

Materiál: polyester, spandex, nylon a guma

Barva: černá

Rozměr S/M:

Odpovídá velikosti - 36 až 40

Vhodný pro šíři pasu cca - 60 až 75 cm

Výška pasu - 21 cm
  • 14. 10. 2020, 20:26

  • Zobrazení

    148

  • Oblíbené

    1

Kategorie