Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Elektrický brousek Swifty Sharp @@@

Administrace

@@@ Elektrický brousek Swifty Sharp @@@

165 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Skvělý brousek Swifty Sharp dokáže nabrousit během chvíle téměř cokoliv. Také se neustále při vaření potýkáte s tupými noži? S univerzálním elektrickým brouskem Swifty Sharp už nemusíte. Nožům, nůžkám i dalším nástrojům…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Elektrický brousek Swifty Sharp @@@

165 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!!

Skvělý brousek Swifty Sharp dokáže nabrousit během chvíle téměř cokoliv. Také se neustále při vaření potýkáte s tupými noži? S univerzálním elektrickým brouskem Swifty Sharp už nemusíte. Nožům, nůžkám i dalším nástrojům zajistí dokonale nabroušené ostří pod správným úhlem. Může také nabrousit nůžky, šroubováky a další drobné nářadí.

Ergonomický a kompaktní design brousku zapadne do každé domácnosti. Výhody jsou malé rozměry, všestrannost a broušení bez nutnosti mít nablízku elektrickou zástrčku. Kompaktní design pro snadné skladování. Bezpečné a snadné použití. Bez zbytečných překážejících kabelů.

Pod brusnou hlavicí je umístěna plastová vanička, která spolehlivě zachytí veškeré kovové hoblinky, jež mohou v průběhu brusného procesu odpadávat z právě broušených předmětů. Při broušení tak nevzniká žádný nepořádek.

Provoz: 4x AA baterie (nejsou součástí)

Rozměr brousku cca: 14 x 8,5 x 6,5 cm

Váha cca: 220 gramů

Materiál: plast, kov a brusný kámen
  • 8. 10. 2020, 22:52

  • Zobrazení

    49

  • Oblíbené

    1

Kategorie