Zobrazit přihlášovací formulář

Sada 6 ks masky kyselina hyaluronová,hadí jed

Administrace

Sada 6 ks masky kyselina hyaluronová,hadí jed

229 Kč 240 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
VÍCE KS, možno objednávat ►►►Sada přikládacích kolagenových masek - 3ks kolagenová maska s kyselinou hyaluronovou + 3 ks kolagenová maska s hadím jedem. Dermal Hyaluronate Collagen Essence Maska - prémiová kolagenová esenční maska s kyselinou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada 6 ks masky kyselina hyaluronová,hadí jed

229 Kč
  • Popis zboží
VÍCE KS, možno objednávat ►►►Sada přikládacích kolagenových masek - 3ks kolagenová maska s kyselinou hyaluronovou + 3 ks kolagenová maska s hadím jedem.

Dermal Hyaluronate Collagen Essence Maska - prémiová kolagenová esenční maska s kyselinou hyaluronovou
* zpevňující, zvláčňující a zjemňující pro pleť
* vhodná pro všechny typy pleti, zvláště pak pro suchou, jemnou a citlivou pleť

Hlavní složkou je kyselina hyaluronová - přírodní zvláčňující složka, která pleť udržuje vlhkou. Vytváří tenký průhledný film, čímž pleť chrání před mikroby. Suchou a hrubou kůži zvláční a změkčí.

Kyselina hyaluronová je přirozenou součástí lidského těla. Vyskytuje se v mezibuněčné hmotě - dodává elasticitu pleti a chrání ji před vysoušením. Díky schopnosti vázat na sebe vodu se využívá pro hydratování pokožky. Během stárnutí vytváří lidské tělo stále méně hyaluronu a důsledkem je zvrásněná a převislá kůže. Proto je důležité hyaluron stále pokožce dodávat.


Dermal Premium SYN-AKE Collagen Essence Mask - prémiová kolagenová esenční maska s "hadím jedem"
* působí proti vráskám, obnovuje pleť, udržuje ji vlhkou a má vynikající antioxidační účinky. Reguluje tvorbu melaninu, čímž udržuje pleť čistou. Pleť navíc zpevňuje, zjemňuje a uzdravuje.
* maska je vhodná pro všechny typy pleti

Maska obsahuje unikátní složku SYN®-AKE, jejíž výrobce získal v roce 2006 prestižní švýcarskou cenu Technology Award za její vývoj. Tato látka je velmi účinná proti vráskám. Jedná se o bezbolestnou a hlavně bezrizikovou náhražku botoxu. SYN®-AKE nahrazuje hadí jed (syntetická náhražka), který velmi rychle proniká do hlubších vrstev pokožky, kde přímo působí na kožní buňky. Tím pomáhá vyhladit mimické vrásky a uvolnit obličejové svaly. Redukce vrásek je vel
  • Značka

    DERMAL

  • Rozměry

    Aplikujte na odlíčenou, čistou pleť. Nechá se působit 15-20 minut. Po sejmutí masky pleť nemyjte, ale jemně vmasírujte zbylé esence (lze i na krk, dekolt). Do 30ti let se dává obvykle 1x týdně, 30-40 let 1-2x týdně, po 40.roce lépe 2-3x týdně.

  • 28. 2. 2019, 23:18

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    0

Kategorie