Zobrazit přihlášovací formulář

DLOUHÝ, ŠIROKÝ A BYSTROZRAKÝ, pohádka k divadlu

Administrace

DLOUHÝ, ŠIROKÝ A BYSTROZRAKÝ, pohádka k divadlu

490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
ČESKÝ VÝROBCE.. ZBOŽÍ MŮŽETE OBJEDNÁVAT I PŘES NÁŠ E-SHOP. CHCETE-LI UŠETŘIT NA POŠTOVNÉM, NABÍZÍME I MOŽNOST OSOBNÍHO PŘEVZETÍ PŘÍMO V NAŠEM KAMENNÉM OBCHODĚ NA ADRESE - RETRO HRAČKY, HYBERNSKÁ CENTRUM, HYBERNSKÁ 24, PRAHA 1 / PASÁŽ NAPROTI MASARYKOVU…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 10. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DLOUHÝ, ŠIROKÝ A BYSTROZRAKÝ, pohádka k divadlu

490 Kč
  • Popis zboží
ČESKÝ VÝROBCE..
ZBOŽÍ MŮŽETE OBJEDNÁVAT I PŘES NÁŠ E-SHOP.
CHCETE-LI UŠETŘIT NA POŠTOVNÉM, NABÍZÍME I MOŽNOST OSOBNÍHO PŘEVZETÍ PŘÍMO V NAŠEM KAMENNÉM OBCHODĚ NA ADRESE - RETRO HRAČKY, HYBERNSKÁ CENTRUM, HYBERNSKÁ 24, PRAHA 1 / PASÁŽ NAPROTI MASARYKOVU NÁDRAŽÍ /.

.VELKÁ POHÁDKA BEZ TYČEK obsahuje hlavní postavy, zadní scénu, přídavné kulisy se stojánky a rekvizity. Určeno pro zákazníky, kteří již vlastní některou variantu našeho divadla. Velkou pohádku lze použít do jakéhokoliv z našich divadel. Všechny komponenty můžete kombinovat s ostatními produkty z naší nabídky. Rozvíjí kreativitu, rozšiřuje slovní zásobu. Určeno pro děti od 3 let. Podle výtvarného návrhu Lenky Procházkové

POPIS PRODUKTU:
Loutky jsou plošné a vždy oboustranné, tzn., že každá postava má pečlivě zpracovanou nejen přední část, ale i záda. Divák získává dojem, že postava skutečně odchází. Loutky jsou půvabné, veselé, s mnoha vtipnými detaily a hravou grafikou.
Zadní kulisa vytváří pozadí divadelní scény. Je vždy oboustranná s dvěma odlišnými motivy. K divadlu se přichytne pomocí kolíčku a lze ji snadno vyměňovat. Divadlo není součástí balení.
Přídavné kulisy doplňují scénu, stojí na nožičkách (stojáncích) v popředí před zadní kulisou. Stojánky jsou součástí balení.
Rekvizity jsou drobné doplňky k loutkám, které jsou často pro děj pohádky klíčové. Přichytávají se pomocí lepící gumy Kores Gumfix. Guma není součástí balení, můžete ji zakoupit v sekci PŘÍSLUŠENSTVÍ. Vtipné a veselé rekvizity Vaši pohádku perfektně dotvoří.

OBSAH BALENÍ:
loutky:
Dlouhý, Široký, Bystrozraký, král, princ, princezna, zlý černokněžník
přídavné kulisy:
Síň s oblouky
rekvizity:
Prsten, Žalud, Drahokam
zadní kulisa:
Hrad na skále/ Komnata princezen
  • 27. 12. 2017, 11:49

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Kategorie