Zobrazit přihlášovací formulář

[SS406] Stříbrné náušnice opál slunce

Administrace

[SS406] Stříbrné náušnice opál slunce

1 434 Kč
Doposud žádný zájemce
Stříbrné náušnice opál slunce Materiál: stříbro 925/1000 Barva materiálu: stříbrná lesklá Specifikum: náušnice byly ručně vyrobeny, působí velmi elegantně Centrální kámen: přírodní australský opál, rozměr cca 6 mm průměr (kulatý) Barva: …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

[SS406] Stříbrné náušnice opál slunce

1 434 Kč
Koupit
Stříbrné náušnice opál slunce




Materiál: stříbro 925/1000
Barva materiálu: stříbrná lesklá
Specifikum: náušnice byly ručně vyrobeny, působí velmi elegantně
Centrální kámen: přírodní australský opál, rozměr cca 6 mm průměr (kulatý)
Barva: světlá zelená s barevnými odlesky
Tvar náušnice: slunce
Délka naušnice: cca 39 mm
Šířka naušnice: cca 22 mm
Váha náušnic: cca 3,80 g
Zapínání: na háček

Ilustrační foto, každý šperk je originál díky ruční práci a přírodnímu kameni


Opál:
Je nesmírně zajímavým a oblíbeným kamenem ve šperkařství, a to pro svou velmi efektní hru barev, kterou dokáže na světle rozehrát. Pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům.
Obsahuje barvy i schopnosti všech dalších kamenů, proto může být nabit a naprogramován každým typem energie, přináší štěstí a odhaluje naši vnitřní krásu, probouzí duševní a mystické vize, pomáhá při astrálních projekcích, dokáže pohlcovat i vysílat, je karmickým kamenem, učí nás, že vše, co vyšleme se nám vrátí zase zpátky, je i ochranným kamenem a může nás učinit „neviditelnými“, pomáhá objevit a projevit skutečné vlastní já, rozvíjí naše psychické síly, zesiluje zvláštnosti charakteru a odhaluje osobní vlastnosti, které je třeba přeměnit, vnáší do života světlo, spontánnost a umělecké sklony. Zesiluje city a odstraňuje zábrany, vyvolává věrnost a loajalitu.

Opály se brousí tak, aby co nejvíce vynikl jejich lesk a barevná hra uvnitř drahého kamene, tedy do hladkého leštěného tvaru čočky nebo dublety. Dubleta je spíše plochý hladký a tenký tvar, jako v tomto prstenu. Čočka je vypouklá.
Vzhledem k tomu, že opály obsahují poměrně vysoké procento vody, není dobré opály vystavovat přímým slunečním paprskům, neboť může docházet ke ztrátě vody a n
  • 29. 4. 2024, 14:08

  • Zobrazení

    524

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie