Zobrazit přihlášovací formulář

PÁNSKÁ SLABÁ BUNDA * ESPRIT *

Administrace

PÁNSKÁ SLABÁ BUNDA * ESPRIT *

135 Kč 165 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 58 Kč
Pánská bunda, barva hodně tmavě modrošedá . Materiál zvláštní hladká látka , něco jako nešustivý slabý ale pevnější šusťák, bez podšívky, nepruží, není tak lesklá jako na fotkách. 100% polyamid. Zvenku 2 kapsy - na nich šedé proužky, ty jsou reflexní,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PÁNSKÁ SLABÁ BUNDA * ESPRIT *

135 Kč
  • Popis zboží
Pánská bunda, barva hodně tmavě modrošedá . Materiál zvláštní hladká látka , něco jako nešustivý slabý ale pevnější šusťák, bez podšívky, nepruží, není tak lesklá jako na fotkách. 100% polyamid. Zvenku 2 kapsy - na nich šedé proužky, ty jsou reflexní, zapínání na knoflíky, dole na bocích možnost stažení gumkami. Na rukávku nášivka - Esprit core systems.

Nošená, pěkná, na první pohled vypadá jako nová, pouze vzadu u rukávku je pár čárek - lehounce zatržené nitky- detail, není nijak nápadné a vepředu na 2 místech mini jakoby kolečka - detail, nevím, jak popsat, taktéž vůbec nic hrozného. Jinak v naprostém pořádku.


Velikost uvedena XXL - přeměřte: délka 78cm, průramky 2x70cm , pas 2x 68cm, šíře dole 2x63cm i méně po stažení a více po rozepnutí - dole zevnitř druk, rukáv od krku 87cm bez límečku, od ramene 65cm.
  • 22. 11. 2020, 10:36

  • Zobrazení

    189

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kravata čisté hedvábí
Pánské džíny zn. H.I.S. vel. 46/33
➰Pánská bunda nenošená - jaro/podzim➰
Pánská mikina zn. ABERCROMBI&FITCH
Pánská slabá bunda JOOP! vel. 41/16

Kategorie