Zobrazit přihlášovací formulář

Dara bags No.7 EDP 100 ml - parfémová voda

Administrace

Dara bags No.7 EDP 100 ml - parfémová voda

999 Kč 1 209 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
LUXUSNÍ PARFÉMOVÁ VODA S ROZPRAŠOVAČEM OD ČESKÉ ZNAČKY /// Složení a popis : Jiskřivá, křehká, průzračná, vonící jako vzduch po bouřce a chutnající po záři hvězd... Velice lehká parfémová kompozice No 7. v sobě ukrývá radost a štěstí, touhu po dálkách a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dara bags No.7 EDP 100 ml - parfémová voda

999 Kč
  • Popis zboží
LUXUSNÍ PARFÉMOVÁ VODA S ROZPRAŠOVAČEM OD ČESKÉ ZNAČKY /// Složení a popis :
Jiskřivá, křehká, průzračná, vonící jako vzduch po bouřce a chutnající po záři hvězd... Velice lehká parfémová kompozice No 7. v sobě ukrývá radost a štěstí, touhu po dálkách a otisk slunečních rtů na bronzové pokožce. Letní vůně No. 7 je minimalistickým potěšením s nádechem květin a citrusů. Těžko popsatelná, nepolapitelná a éterická vůně.
No. 7. je mimořádně lehká a osobitá letní vůně. Jako první ucítíte sicilský citron a květy bílého šeříku, za okamžik se před Vámi rozvine vůně lístků zeleného čaje, květů broskve a pivoňky. Vše je doplněné dřevem z bílého cedru, mošusem a posledním tajnosnubným tónem je ambra s vůní pudru.
Ženu kompozice No. 7 jsme si představili jako silnou a plně rozvinutou osobnost. Ženu, která se nebojí výzev a je sebejistá v každém svém kroku, je otevřená novým prožitkům a s nekonečnou chutí po poznání sebe sama.
Parfémovaná voda No. 7 je dokonalým společníkem v horkých letních dnech. Její křehká harmonie vynikne na strategických bodech na pokožce.

Parfémovaná voda No. 7 byla vyvinuta a vyrobena v České republice.

Hlava:
sicilský citron, bílý šeřík
Srdce:
květy vistárie, lístky zeleného čaje, květy broskve a pivoňky
Základ:
mošus, dřevo z bílého cedru, ambra
  • 16. 11. 2017, 12:17

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    1

Kategorie