Zobrazit přihlášovací formulář

Dara bags No.4 EDP 100 ml - parfémová voda

Administrace

Dara bags No.4 EDP 100 ml - parfémová voda

999 Kč 1 209 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
LUXUSNÍ PARFÉMOVÁ VODA S ROZPRAŠOVAČEM OD ČESKÉ ZNAČKY /// Složení a popis : Vůně No. 4 byla vytvořena pro sofistikované, elegantní a ambiciózní ženy. Neotřelá kompozice květinových tónů je inspirována procházkami podvečerní zahradou, kdy už se zavírají…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dara bags No.4 EDP 100 ml - parfémová voda

999 Kč
  • Popis zboží
LUXUSNÍ PARFÉMOVÁ VODA S ROZPRAŠOVAČEM OD ČESKÉ ZNAČKY /// Složení a popis :
Vůně No. 4 byla vytvořena pro sofistikované, elegantní a ambiciózní ženy. Neotřelá kompozice květinových tónů je inspirována procházkami podvečerní zahradou, kdy už se zavírají okvětní plátky bílých lilií, rudých růží a krémového jasmínu. Harmonický a hřejivý základ vanilky, mošusu a santalu dodává parfémové vodě na osobitosti a charakteristické plnosti. Jemná a elegantní květinová vůně s delikátním podtónem vášně.
No. 4 je ideálním společníkem pro denní i večerní příležitosti. Jemná vůně vás bude doprovázet na každém kroku - od snídaně s kamarádkou v oblíbeném bistru na rohu, přes pracovní oběd, až po večerní vernisáž v malé galerii v centru.
Žena parfému No. 4 se ráda obklopuje uměním a svými nejlepšími přáteli. Zbožňuje tepající ruch velkoměsta. Žena, která sbírá elpíčka Franka Sinatry a ráda usíná schoulená u filmů s Marcellem Mastroiannim.

Parfémová voda No. 4 byla vyvinuta a vyrobena v České republice.

Hlava:
galbanum, zelené prvky, citrus
Srdce:
lilie, růže, jasmín
Základ:
mošus, santal, vanilka
  • 16. 11. 2017, 12:17

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie