Zobrazit přihlášovací formulář

Selfie Stick Bluetooth

Administrace

Selfie Stick Bluetooth

690 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Perfektní dárek pro milovníky selfie Bluetooth Selfie Stick #2 Gift Edition je dokonalý dárek pro přátele, kteří milují selfie, rodinu nebo sami pro sebe! Balení můžete doplnit osobním věnováním nebo přizpůsobit pro konkrétní osobu a darovat tak sice…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 2. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Selfie Stick Bluetooth

690 Kč
  • Popis zboží
Perfektní dárek pro milovníky selfie
Bluetooth Selfie Stick #2 Gift Edition je dokonalý dárek pro přátele, kteří milují selfie, rodinu nebo sami pro sebe! Balení můžete doplnit osobním věnováním nebo přizpůsobit pro konkrétní osobu a darovat tak sice malý, ale dokonalý dárek. Dá se složit na délku pouze 19 cm a snadno se vleze do každé tašky. Vezměte jej s sebou na výlet, vyfoťte se s ním před známými atrakcemi jako je např. Londýnský most nebo Eiffelova věž. Už nikdy nikoho nebudete muset prosit, aby Vás vyfotil! Tento selfie stick je taktéž super pro festivaly, večírky a pod. Zapózujte si s kamarády, udělejte fotku se svou oblíbenou skupinou, prostě se bavte.

Spuštění je jednoduché. Pomocí Bluetooth spárujte Selfie Stick se svým telefonem s operačním systémem Android nebo iOS, zapněte na telefonu fotoaparát a foťte pomocí tlačítka dálkové spouště. Nejsou potřeba žádné speciální aplikace. Držák na telefon je nastavitelný a má vrstvu gumové pěny, takže bezpečně udrží každý telefon. Je vhodný pro telefony běžných velikostí a také pro velké telefony jako iPhone 6s Plus či Samsung Galaxy Note 5. Vyhněte se fotkám, na kterých je vidět Vaše rameno nebo kde je Vaše tvář ve směšných úhlech. Selfie stick můžete vytáhnout až do délky 80 cm, nastavit si vhodný úhel a udělat ta nejlepší selfie!

Obsah balení:
- Bluetooth Selfie Stick
- držák telefonu
- micro USB nabíjecí kabel
- návod k použití

Technické údaje:
- délka v roztáhnutém stavu: 80 cm
- délka ve složeném stavu: 19 cm
- nosnost: 500 g
- baterie: 50 mAh
- výdrž baterie: 60 000 Selfie
- verze Bluetooth: 3.0
- systémové požadavky: iOS 5.0 a vyšší nebo Android 2.3.6 a vyšší
  • 15. 12. 2019, 13:45

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie