Zobrazit přihlášovací formulář

LOAP Dívčí vesta BAFI - růžová - vel.164

Administrace

LOAP Dívčí vesta BAFI - růžová - vel.164

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Když je příliš teplo na zimní bundu a příliš zima na mikinu, je tu dětská vesta BAFI z lesklého Tecnosoftu – luxusního pevného a neuvěřitelně lehkého materiálu. Materiál Tecnosoft je větruodolný, velmi prodyšný a rychle schne - ocení ho všechny aktivní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LOAP Dívčí vesta BAFI - růžová - vel.164

299 Kč
  • Popis zboží
Když je příliš teplo na zimní bundu a příliš zima na mikinu, je tu dětská vesta BAFI z lesklého Tecnosoftu – luxusního pevného a neuvěřitelně lehkého materiálu.
Materiál Tecnosoft je větruodolný, velmi prodyšný a rychle schne - ocení ho všechny aktivní děti, které si s počasím hlavu nelámou.

Dětskou vestu BAFI jsme vybavili vodoodpudivou úpravou, příjemnou podšívkou, hřejivou výplní POLYTHERM z dutých vláken a elastickým spodním okrajem. Dětská vesta BAFI má díky všem těmto funkčním prvkům skvělé termoizolační vlastnosti, které udrží děti v teple za všech okolností.

Dětská sportovní vesta značky Loap je vyrobena z materiálu Technosoft, který má vodoodpudivou úpravu, takže odolá dešti i větru. Použitý materiál rychle schne, je prodyšný, velmi lehký a působí luxusním dojmem. Vesta je vyplněna dutým vláknem POLYTHERM, díky kterému spolehlivě zahřeje. Úniku tepla brání i elastické průramky a elastický spodní okraj vesty. Vesta je ideální na nošení od jara do podzimu.

větruodolný vodoodpudivý materiál
nízká hmotnost
rychleschnoucí

TECNOSOFT je lesklý materiál upravený promyšlenou technologií plátnové vazby s přibližně stejným počtem přízí v obou směrech do podoby připomínající hedvábí, jedné z nejluxusnějších látek na světě. Jemný materiál je pevně tkaný, a přesto velmi lehký. Tkanina s úpravou TECNOSOFT je odolná proti UV záření a vyniká minimální nasáklivostí. Materiál je prodyšný a velmi rychle schne. Funkčností a vzhledem se oblečení s technologií TECNOSOFT hodí nejvíce do města na každodenní nošení.
  • Značka

    LOAP

  • Velikost

    164

  • Rozměry

    délka od ramene 60 cm, šířka - 46×2 cm

  • 15. 2. 2020, 23:01

  • Zobrazení

    48

  • Oblíbené

    1

Kategorie