Zobrazit přihlášovací formulář

Topvet Kostivalový masážní gel 250 ml

Administrace

Topvet Kostivalový masážní gel 250 ml

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Kostival gel se používá jako masážní prostředek v oblasti kloubů a svalů. Kostival lékařský patří mezi tradiční, vyzkoušené a hlavně osvědčené byliny používané v přírodní medicíně. Výrobky Topvet nejsou testovány na zvířatech. Účinky: podpora v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Topvet Kostivalový masážní gel 250 ml

99 Kč
  • Popis zboží
Kostival gel se používá jako masážní prostředek v oblasti kloubů a svalů. Kostival lékařský patří mezi tradiční, vyzkoušené a hlavně osvědčené byliny používané v přírodní medicíně. Výrobky Topvet nejsou testovány na zvířatech.

Účinky:
podpora v oblasti kloubů
možno použít jako podporu na špatně se hojící rány
netoxický

Složení:
Aqua, Symphytum Officinale Root Extract, Glycerin, Carbomer, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea, Sodium Hydroxide, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, CI 14720 (and) CI 15985 (and) CI 19140 (and) CI 28440

Kontraindikace:
Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení. Po aplikaci nevycházejte na přímé slunce.

Jak používat:
Aplikujte na určené místo několikrát denně. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Pro zvýšení účinku je vhodné nanést na určenou oblast větší množství přípravku, ovázat a nechat působit dlouhodobě (např. přes noc). Po aplikaci nevycházejte na přímé slunce, mohlo by dojít ke spálení kůže. Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem.
  • 23. 11. 2018, 10:03

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Kategorie