Zobrazit přihlášovací formulář

Karton P+P Anatomický batoh do skoly - Minnie

Administrace

Karton P+P Anatomický batoh do skoly - Minnie

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
Nabizim tento batoh po dceri, ktera v nem pouze prevazela v 1. a 2. tride uceni do skoly, nebot jezdime autem az ke skole a rovnez tak ze skoly :-) Batoh je ve skvelem stavu. Anatomický školní batoh je ergonomicky tvarovaný odlehčený batoh s 3 D…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Karton P+P Anatomický batoh do skoly - Minnie

299 Kč
  • Popis zboží
Nabizim tento batoh po dceri, ktera v nem pouze prevazela v 1. a 2. tride uceni do skoly, nebot jezdime autem az ke skole a rovnez tak ze skoly :-) Batoh je ve skvelem stavu. Anatomický školní batoh je ergonomicky tvarovaný odlehčený batoh s 3 D hliníkovou konstrukcí, která zajišťuje správné usazení batohu na zádech. Polstrování je z příjemného prodyšného materiálu. Široké měkčené nastavitelné popruhy, jsou navrženy tak, aby dokonale přilnuly a rovnoměrně zatížily ramena dítěte. Velkou předností je velmi nízká hmotnost batohu 1 000 g. Skládá se ze 2 prostorných komor opatřenými pevnými zipy, kam se pohodlně vejdou všechny školní potřeby pro děti z I. stupně ZŠ.

V přední části batohu jsou dvě menší kapsy pro uložení drobnějších předmětů. Na bocích batohu jsou kapsy na láhev na pití. Batoh je doplněn o četné reflexní plochy pro zvýšení bezpečnosti dítěte. Má úchyt pro přenášení batohu v ruce. Dno batohu je z pevného materiálu, chrání tím obsah před převržením a vysypáním.

Porizovaci cena 1499,- Kc.
  • 26. 1. 2020, 16:56

  • Zobrazení

    66

  • Oblíbené

    0

Kategorie