Zobrazit přihlášovací formulář

Černé plastové obálky/poštovní sáčky - 5rozměrů

Administrace

Černé plastové obálky/poštovní sáčky - 5rozměrů

1 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 35 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 69 Kč
Poštovní sáčky neboli plastové obálky pro zasílání balíků v černé barvě. V nabídce stříbrné, zlaté a bílé popisovače Koh-i-noor, viz detailní foto, se kterými se dá na tyto obálky psát. Obálky nesají, tak se nechá písmo chvíli zaschnout, aby se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Černé plastové obálky/poštovní sáčky - 5rozměrů

1 Kč
  • Popis zboží
Poštovní sáčky neboli plastové obálky pro zasílání balíků v černé barvě. V nabídce stříbrné, zlaté a bílé popisovače Koh-i-noor, viz detailní foto, se kterými se dá na tyto obálky psát. Obálky nesají, tak se nechá písmo chvíli zaschnout, aby se nerozmazalo.
Máme v nabídce i světlonce šedé.
Zboží zasíláme poštou, ale lze na žádost poslat také přes ZÁSILKOVNU - 63KČ ZA BALÍK DO 5KG - pokud chcete služby využít, připište do objednávky. Dále nabízíme Geis a poštu.
Rozměry a ceny:
šířkaxdélka+klopa s lepící páskou
170x250+50 - 1,20kč
250x350+50 - 1,80kč
300x400+50 - 2,20kč
350x450+50 - 2,60kč
400x500+50 - 3,30kč

Nabízíme širokou nabídku plastových obálek jak v černé barvě, tak ve světlonce šedé, viz detailní foto.
Černé možné vybrat z pěti nejpoužívanějších rozměrů a světle šedé z jedenácti rozměrů. Prodej možný po kusech, počet kusů není omezen.
Tyto obálky jsou černé(z recyklu), mají bílou lepící pásku a po zalepení již nelze bez porušení obálku otevřít. Vhodné pro nalepení štítků, které si předem natisknete, popřípadě opatříte razítkem nebo nadepíšete. Vhodné pro dopravní firmy, od kterých štítky dostanete a jen polepíte.
Středně silné – 60mikronů, takže jsou neprůhledné.. Lze přepravovat třeba i krabice. Nesmí mít moc ostré rohy a musí být v obálce volnější, ne je tam pod tlakem vtlačit. Jen tak se neprotrhnou.

Poštovné vždy jen jedno, dle tarifů pošty. Preferujeme platbu předem převodem. Registrovaným na Mimibazaru s kladnými hodnoceními lze po dohodě zaslat i na dobírku. Poštovné je pak cca o 50kč dražší. Vždy při objednávce upřesníme.
Na žádost kupujícího a jeho riziko můžeme zaslat i obyčejně.

Na poštu jezdíme téměř denně, naše pošta funguje i o víkendu.

Účet u Fio, mBank. Peníze možné za
  • 20. 10. 2018, 17:24

  • Zobrazení

    150

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie