Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské tričko s potiskem BATMAN chlapecké

Administrace

Dětské tričko s potiskem BATMAN chlapecké

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 36 Kč
Originální chlapecké dětské tričko s potiskem BATMAN od TM a DC Comics. Batman je temným rytířem prohnilého města Gothamu. Batman je unikátní především z toho důvodu, že neovládá žádné nadlidské schopnosti. Je to "obyčejný" člověk, který spoléhá na na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské tričko s potiskem BATMAN chlapecké

499 Kč
  • Popis zboží
Originální chlapecké dětské tričko s potiskem BATMAN od TM a DC Comics.

Batman je temným rytířem prohnilého města Gothamu. Batman je unikátní především z toho důvodu, že neovládá žádné nadlidské schopnosti. Je to "obyčejný" člověk, který spoléhá na na svou vlastní inteligenci, ale i na své jmění, vlastní vynalézavost, detektivní schopnosti, bojová umění a strach, pomocí kterého vpravuje bázeň do srdcí všech zločinců.
Jedná se o originální tričko s Batmanovskou tematikou. Na tričku je vyobrazena hlava Batmana, strážce GOTHAMu. která pokrývá zadní komiksové pole (viz. fotografie).

Tričko je opravdovým unikátem. Jedná se o velmi vzácný kousek trička, které jinak těžko seženete. My sami máme na skladě pouze 1 kus:

Velikost 5 let rozměry:
Výška: 47,5 cm, šířka: 32,0 cm
Tričko je tvořeno z 65% bavlnou a z 35% polyesterem.
Nové poznatky ukazují, že kombinace bavlny s elastickým polyesterem je velice příjemná pro nošení a v současné době se jedná o nejoblíběnější formu materiálu.
  • 8. 12. 2019, 21:46

  • Zobrazení

    24

  • Oblíbené

    1

Kategorie