Zobrazit přihlášovací formulář

SUPER BALERÍNKY CROCS LINA SHINY FLAT !!

Administrace

SUPER BALERÍNKY CROCS LINA SHINY FLAT !!

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Designově výraznější verze pohodlných balerín Crocs Lina Shiny Flat s lesklým lemováním na horním okraji boty a líbivým potiskem po celém vnějším povrchu boty. Balerínky jsou neuvěřitelně lehoučké a skvěle se nosí, budou komfortní jak v kanceláři, tak při…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SUPER BALERÍNKY CROCS LINA SHINY FLAT !!

499 Kč
  • Popis zboží
Designově výraznější verze pohodlných balerín Crocs Lina Shiny Flat s lesklým lemováním na horním okraji boty a líbivým potiskem po celém vnějším povrchu boty. Balerínky jsou neuvěřitelně lehoučké a skvěle se nosí, budou komfortní jak v kanceláři, tak při chůzi po městě. S jedinečným vzhledem těchto balerín se nemusíte bát vkročit i na společenské akce. Čisté linie, jednoduchost, moderní tvar a jedinečný potisk si prostě zamilujete. Rafinovaná mírně zvýšena pata a elegantní horní linie dělá z balerín Crocs Lina Shiny Flat praktickou a elegantní obuv.

Pro celodenní pohodlí a hřejivý pocit, v sychravých podzimních dnech, je uvnitř balerínky umístěna stélka potažena mikrovláknem. Dva ventilační otvory u vnitřní strany chodila, zamezí pocení nohy v botě a dodají tak botě větší míru komfortu při nošení. Aby bylo Vaše chodidlo v pohodlí i při celodenním nošení, baleríny Crocs Lina Shiny Flat jsou vyrobeny z patentovaného materiálu Croslite™. Jedinečná míra pohodlí měkké stélky spolu s mírným podpatkem a příjemným vzhledem Vás zaskočí, hned co si tyto balerínky Lina Shiny Flat nasadíte na nohu.
Moderní tvar s čistými liniemi přesně padnoucí na Vaše chodilo.
Leské TPU lemování okolo svršku balerín a jedinečný módní potisk na povrchu boty.
Mírný podpatek pro zdvih.
Stélka z mikrovlákna pro hřejivý pocit pohodlí při každém kroku.
Patentovaný materiál Croslite pro maximální pohodlí.
vEL. 38/39
  • Značka

    CROCS

  • Velikost

    38

  • 11. 10. 2023, 8:36

  • Zobrazení

    478

  • Oblíbené

    0

Kategorie