Zobrazit přihlášovací formulář

SATELITE FINDER MĚŘIČ SATELITNÍHO SIGNÁLU

Administrace

SATELITE FINDER MĚŘIČ SATELITNÍHO SIGNÁLU

159 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 80 Kč
Levný měřící přístroj pro co nejrychlejší a nejpřesnější nastavení nejsilnějšího signálu parabolické antény s konvertorem sloužící k vyhledání pozic satelitů. Měřáček se vyznačuje snadným použitím, kdy ho zapojíte mezi LNB konvektor a satelitní přijímač…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SATELITE FINDER MĚŘIČ SATELITNÍHO SIGNÁLU

159 Kč
  • Popis zboží
Levný měřící přístroj pro co nejrychlejší a nejpřesnější nastavení nejsilnějšího signálu parabolické antény s konvertorem sloužící k vyhledání pozic satelitů.
Měřáček se vyznačuje snadným použitím, kdy ho zapojíte mezi LNB konvektor a satelitní přijímač a sílu signálu vám ukáže ručička na stupnici okalibrované hodnotami 0-10. Kromě vizuálního zobrazení síly signálu na podsvětlené stupnici je přístroj vybaven ještě akustickou signalizací s cílem usnadnit přesné a včasné nastavení polohy antény. Napájení je zajištěno přes koaxiální kabel ze satelitního přijímače.



Měřič je vhodný nejen pro pevně satelitní anténní systémy, ale i o mobilní sestavy, třeba na karavanu, kdy vám poskytne neocenitelnou službu.

Parametry a specifikace:
Frekvenční rozsah: 950 - 2150 MHz
Rozsah zisku LNB: 52-60 dB
Vstupní úroveň: -25 až -75 dBm
Napájení z přijímače: 13-18 V
Odběr: 100 mA



Návod k použití:

Připojíte k parabole a kabelem k tuneru. Měřák ukazuje sílu signálu z družice. Díky tomu nemusíte odbíhat k televizi ale přímo vidíte při natáčení paraboly sílu signálu.

Snadno tak docílíte maximálního signálu z dané družice. Přístroj má krom ručičky i zvukouvou signalizaci, která při otáčení zesiluje, případně zeslabuje. Záleží na tom, jestli se přibližujete nebo vzdalujete od aktivní družice.
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 60
  • 17. 8. 2019, 10:09

  • Zobrazení

    49

  • Oblíbené

    0

Kategorie