Zobrazit přihlášovací formulář

HLÍDAČ MIKROSPÁNKU PRO ŘIDIČE ALARM SENZOR

Administrace

HLÍDAČ MIKROSPÁNKU PRO ŘIDIČE ALARM SENZOR

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 80 Kč
Praktický hlídač mikrospánku pro řidiče. Zařízení funguje na principu elektronické rovnováhy. Během dlouhé monotónní jízdy autem se dá jen těžko vyhnout únavě a ubránit mikrospánku, a to i přes různé energetické nápoje atp. Rok co rok umírají lidé na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

HLÍDAČ MIKROSPÁNKU PRO ŘIDIČE ALARM SENZOR

99 Kč
  • Popis zboží
Praktický hlídač mikrospánku pro řidiče. Zařízení funguje na principu elektronické rovnováhy. Během dlouhé monotónní jízdy autem se dá jen těžko vyhnout únavě a ubránit mikrospánku, a to i přes různé energetické nápoje atp. Rok co rok umírají lidé na silnicích při nehodách kvůli mikrospánku za volantem.


Pokud se chystáte na dlouhou jízdu autem přes noc nebo jste profesionální řidič, vybavte se tímto malým alarmem. Zavěsíte ho za ucho stejně jako naslouchátko, zapnete, a on vás už bude konrolovat, jestli nezačínáte klimbat.



Takovýto hlídač je nepostradatelný pro každého profesionálního řidiče i pro každého, kdo se vydává na dlouhou trasu nebo jezdí v noci!
Hlídač mikrospánku bude před nebezpečím varovat vás i spolucestující



Jak to funguje?

Zařízení stačí přepnout do polohy ON a nasadit na ucho (jako naslouchací přístroj). Když vám hlava klesne nebo začne přikyvovat, jak se stává u klimbání, zařízení zapiští a upozorní řidiče i pasažéry – hned vás to probere!



Poplach se nespustí, když člověk sedí uvolněně, rovně nebo jemně otáčí hlavou do stran.
A to ještě není všechno!

Hlídač je vhodný také pro ty, kteří se chtějí odnaučit neustále koukat na mobil a psát smsky během jízdy! Když skloníte hlavu, abyste se mrkli na displej, tak hlídač nasazený na ucho zafunguje stejně jako u mikrospánku – začne pískat! Díky němu se zbavíte tohoto nebezpečného zlozvyku! Psaní textových zpráv a telefonování během jízdy je velmi riskantní (i zakázané), ohrožuje to život váš, spolucestujících i ostatních účastníků silničního provozu (a chodců na chodnících ostatně taky)!



Díky malým rozměrům můžete hlídač mikrospánku nosit všude s sebou a pečovat o bezpečí své i ostatních. Nechcete-li, aby byl v dané chvíli
  • 15. 3. 2018, 8:13

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie