Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ DÁRKOVÁ SADA NOŽŮ P3-4 @@@

Administrace

@@@ DÁRKOVÁ SADA NOŽŮ P3-4 @@@

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Obdivujete umění šéfkuchařů v televizi a jejich hbité ruce, které nakrájí mrkev během sekundy? Tajemství bývá nejen v šikovnosti, ale také ve správném noži. Pořiďte si nože v dárkové kazetě a dostaňte své krájení, sekání a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ DÁRKOVÁ SADA NOŽŮ P3-4 @@@

299 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Obdivujete umění šéfkuchařů v televizi a jejich hbité ruce, které nakrájí mrkev během sekundy? Tajemství bývá nejen v šikovnosti, ale také ve správném noži. Pořiďte si nože v dárkové kazetě a dostaňte své krájení, sekání a porcování na novou úroveň. 3-dílná sada nožů potažených antiadhezní vrstvou se škrabkou RL-COL3. Nože jsou vyrobené z nerezavějící ocele, potažené antiadhézní vrstvou. Stejné vlastnosti jako keramické nože s tím, že nehrozí jejich zlomení nebo odštěpení. Rukojeť nožů potažená silikonem, díky čemuž jsou nože dobře udržitelné i v mokrých rukou. Vlastnosti nožů Royalty Line :
na nožích nezůstávají skvrny, nože si neuchovávájí pach z pokrmů, nože mají měkčenou rukojeť, dobře se tak drží i mokrou rukou, snáze se čistí, nehrozí zlomení nebo odštěpení. Sada obsahuje : nůž šéfkuchaře s délkou čepele 20 cm + rukojeť, nůž nejlepší pro krájení a sekání 12,5 cm + rukojeť, všestranný nůž 8,5 cm + rukojeť a keramickou škrabku. Dodáváno v dárkovém obalu s magnetickým uzávěrem.
  • 8. 10. 2020, 22:51

  • Zobrazení

    42

  • Oblíbené

    0

Kategorie