Zobrazit přihlášovací formulář

DUO SADA ampulky (sérum) kyselina hyaluronová

Administrace

DUO SADA ampulky (sérum) kyselina hyaluronová

599 Kč 620 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 12 uživatelů
VÍCE KS, možno objednávat ►►► ZVÝHODNĚNÁ sada 2 balení ► Sérum v podobě ampulek s kyselinou hyaluronovou pochází z francouzských laboratoří Phytocosma. Kyselina hyaluronová je přírodní látka, která dokáže zpomalit stárnutí pokožky v důsledku ztráty…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DUO SADA ampulky (sérum) kyselina hyaluronová

599 Kč
  • Popis zboží
VÍCE KS, možno objednávat ►►► ZVÝHODNĚNÁ sada 2 balení ► Sérum v podobě ampulek s kyselinou hyaluronovou pochází z francouzských laboratoří Phytocosma. Kyselina hyaluronová je přírodní látka, která dokáže zpomalit stárnutí pokožky v důsledku ztráty elasticity a vlhkosti. Toto účinné sérum pleť intenzivně hydratuje a zpevňuje, vyplňuje vrásky a minimalizuje nerovnosti. Při pravidelném používání se tváři navrací mladistvá jemnost, vláčnost a pružnost.

Účinky:
* zpomalení stárnutí pokožky
* intenzivně hydratuje a zpevňuje
* vyplňuje vrásky
* minimalizuje nerovnosti pleti

Použití:
Ampulky jdou aplikovat buď jako intenzivní kúra a sice každý večer po dobu 10-ti dnů. Anebo jako prevence 1-2x týdně. Jemnou masáží bříšky prstů cca 2-3 minuty vmasírujte do pokožky do úplného vstřebání. Nesmývá se, nechá se působit. Doporučuji aplikovat večer na krém. Ampulky odlamujte opatrně.
Moje rada: pokud se do Vás nevcucne obsah najednou - možno vložit opatrně do ledničky, aby se nepřevrhlo a zbytek použít druhý den.
Tip: Jde použít rovněž pod pleťovou masku.

Pro všechny typy zralé pleti 35+

Jedno balení obsahuje 10 ks ampulek po 2 ml. Součástí sady jsou 2 balení.
  • 10. 6. 2019, 23:00

  • Zobrazení

    76

  • Oblíbené

    0

Kategorie