Zobrazit přihlášovací formulář

STUDENTSKÝ VOLNOČASOVÝ BATOH + PENÁL LEVEL GREEN

Administrace

STUDENTSKÝ VOLNOČASOVÝ BATOH + PENÁL LEVEL GREEN

999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 40 Kč
Studentský batoh má tři hlavní kapsy. Přední kapsa je uzavírána zipem a uvnitř bez dalšího členění. Na přední kapse je v její dolní části našita další menší kasa, která je uvnitř taktéž bez dalšího členění. Uzavírá se zipem. Prostřední kapsa batohu je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

STUDENTSKÝ VOLNOČASOVÝ BATOH + PENÁL LEVEL GREEN

999 Kč
  • Popis zboží
Studentský batoh má tři hlavní kapsy. Přední kapsa je uzavírána zipem a uvnitř bez dalšího členění. Na přední kapse je v její dolní části našita další menší kasa, která je uvnitř taktéž bez dalšího členění. Uzavírá se zipem. Prostřední kapsa batohu je uzavíraná zipem a uvnitř bez dalšího členění. Hlavní kapsa batohu se uzavírá zipem a uvnitř je bez dalšího členění, jen na zadní straně má našitu volně dostupnou kapsu. Batoh má dvě menší volně dostupné boční kapsy a je opatřen polstrovanými zády a výškově nastavitelnými, vyztuženými řemeny.

Kvalitní studentský penál. Na horní klopě je našita kapsa uzavíraná zdrhovadlem. Na ní jsou pak našity další dvě malé kapsičky. Prostřední klopa je po rozlepení suchého zipu rozevíratelná. Na její horní i spodní straně je našito deset pruženkových poutek pro uložení psacích potřeb.

Rozměry (š x h x v) 32x19x46 cm
Hmotnost 0,780 kg
Materiál PES 600D
Záruka 3 roky
Nosnost 6 Kg
Určení Unisex
Objem 28 l
  • Značka

    WALKER

  • Rozměry

    Barva: set Level Green

  • 11. 9. 2017, 8:37

  • Zobrazení

    41

  • Oblíbené

    0

Kategorie