Zobrazit přihlášovací formulář

ČISTIČ -MYČKA.PRAČKA

Administrace

ČISTIČ -MYČKA.PRAČKA

50 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
3v1 – intenzivní čistící účinek. Nové složení: odstraňuje vodní kámen, odmašťuje a desinfikuje všechny vnitřní části. Pro pračky a myčky nádobí. ODSTRAŇUJE USAZENÝ VODNÍ KÁMEN: z topných článků a vnitřních částí jednotlivých komponent. Čisté topné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 2. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ČISTIČ -MYČKA.PRAČKA

50 Kč
  • Popis zboží
3v1 – intenzivní čistící účinek. Nové složení: odstraňuje vodní kámen, odmašťuje a desinfikuje všechny vnitřní části. Pro pračky a myčky nádobí.

ODSTRAŇUJE USAZENÝ VODNÍ KÁMEN: z topných článků a vnitřních částí jednotlivých komponent. Čisté topné články vyžadují menší údržbu a spotřebovávají mnohem méně elektrické energie.

ODSTRAŇUJE ZBYTKY PRACÍCH PROSTŘEDKŮ A HYGIENICKY ČISTÍ: Odstraňuje zbytky pracích prostředků, které běžně způsobují vznik zápachu. SNADNÉ POUŽITÍ: 50 g sáčky na jedno použití: doporučujeme použít jeden sáček každý měsíc vcyklu bez praní při 60 stupních. CELÉ balení obsahuje 12 SÁČKŮ (50gX12=600g).

Vyzkoušejte sáček -na vyčištění vašeho domácího pomocníka ...opravdu výborně vyčistí od všech nečistot .Já měla pračku špinavou od praní montérek a pracovních věcí ......stačí nasypat a spustit program na 60 stupňů můžete i dát půlku sáčku tam a půlku tam záleží jak moc máte věc znečištěnou...výborně odstraní šmír a pachy ..podle mne není potřeba kupovat celé balení a používat každý měsíc stačí jeden sáček na půl roku ..no dle znečištění ..
  • Velikost

    L

  • 16. 1. 2017, 14:32

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie