Zobrazit přihlášovací formulář

Hrníček HRNEK KELÍMEK ALLEGRA 400ml + víčko,lžička

Administrace

Hrníček HRNEK KELÍMEK ALLEGRA 400ml + víčko,lžička

120 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 1 111 Kč
A nádobka na odkládání použitého sáčku čaje. Hrnečky mají atraktivní design a perfektně ladí se stávajícími výrobky ze sady Allegra. Hrneček můžete používat na snídani, oběd, polévku, večeři, nebo na jakýkoliv nápoj během dne. Má objem 400 ml, který je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hrníček HRNEK KELÍMEK ALLEGRA 400ml + víčko,lžička

120 Kč
  • Popis zboží
A nádobka na odkládání použitého sáčku čaje.
Hrnečky mají atraktivní design a perfektně ladí se stávajícími výrobky ze sady Allegra.
Hrneček můžete používat na snídani, oběd, polévku, večeři, nebo na jakýkoliv nápoj během dne. Má objem 400 ml, který je ideální na podávání horkých i studených nápojů.
Součástí hrnečku je i vodotěsné víčko, takže jej můžete používat i mimo domov. Při přenášení ve vertikální poloze si jej můžete vzít již naplněný do kanceláře nebo na piknik. Na stole je stabilní a hrnečky navzájem pasují jeden do druhého, takže šetří místo při skladování. Víčka pasují na horní část hrnečku a lze je také vrstvit na sebe. Mají spolehlivou a bezpečnou rukojeť, takže je mohou používat nejenom dospělí, ale i děti. Kromě toho jsou vhodné jak pro praváky, tak pro leváky. Pod rukojetí jsou vystouplé proužky, které nejsou pouze designovým prvkem, ale zabraňují tomu, abyste si spálili ruku, když držíte hrneček s horkým obsahem. Díky těmto vystouplým proužkům není vaše ruka v přímém kontaktu s horkým povrchem hrnečku a úchyt je pohodlný a bezpečný. Snadno se čistí a lze mýt v myčce
Možnosti použití:
Pro pití teplých i studených nápojů – od snídaně, kávy, oběda, čaje, večeře, dokud nejdete spát… kdykoliv, kdekoliv, vám budou tyto hrnečky pohodlně sloužit.
Vezměte si je na piknik – v hrnečku můžete podávat nápoje dle chuti každého.
Venkovní stravování – jsou barevné, snadno se drží, hezky se z nich pije a jsou bezpečné pro používání na zahradě nebo u bazénu. Hrnečky si oblíbí celá vaše rodina a přátelé. Víčka zabraňují možnému vniknutí nepříjemného hmyzu do pití nebo poblíž. Servírování na stole – pro jakékoliv prostírání se sadou Allegra je tento hrneček tím správným, ze kterého pít.
Používejte na pití všech druhů stu
  • 24. 2. 2019, 12:22

  • Zobrazení

    99

  • Oblíbené

    0

Kategorie