Zobrazit přihlášovací formulář

CROCS LiteRide Stretch Sandal sandále sportovní

Administrace

CROCS LiteRide Stretch Sandal sandále sportovní

949 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 100 Kč
Nová dimenze komfortu s Crocs LiteRide™! Poznejte nejzásadnější inovaci v rodině komfortu Crocs - ještě měkčí a lehčí, to je zbrusu nový materiál LiteRide™. Tento super jemný a lehký materiál je od prvního nazutí extrémně pohodlný díky speciální pěnové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 12. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CROCS LiteRide Stretch Sandal sandále sportovní

949 Kč
  • Popis zboží
Nová dimenze komfortu s Crocs LiteRide™!
Poznejte nejzásadnější inovaci v rodině komfortu Crocs - ještě měkčí a lehčí, to je zbrusu nový materiál LiteRide™. Tento super jemný a lehký materiál je od prvního nazutí extrémně pohodlný díky speciální pěnové struktuře a systému uzavřených buněk. Revoluční materiál LiteRide™ je použit ve stélce bot, kde Vám přinese ještě vyšší míru komfortu než běžný materiál Croslite™. Materiál je navíc o 25 % lehčí a o 40 % měkčí než dosavadní Croslite™, proto budete moct v těchto sandálech chodit třeba celý den, aniž by se dostavil pocit těžkých a unavených nohou.

Vydejte se na cestu každodenního dobrodružství v lehoučkých, super pohodlných sandálech Crocs LiteRide™ Sandal Women a zvládněte toho ještě mnohem více! Při návrhu těchto sandálů se návrháři inspirovali aktivním životním stylem. Právě proto je celá kolekce LiteRide™ navržena tak, abyste při jejím nošení nebyli nijak omezeni. Crocs LiteRide Sandal Women jsou vyrobeny v decentních barvách, takže perfektně doplní každý outfit.

Kromě revolučního materiálu LiteRide™ jsou pantofle doplněny o neklouzavou podrážku z materiálu Croslite™. Svršek bot je pak vyroben z příjemného a pružného materiálu. Kombinace těchto tří materiálů dodává nazouvákům jedinečnou lehkost. Při chůzi tak boty na nohou téměř neucítíte. Díky pružným textilním páskům si navíc sandály rychle nazuje i vyzujete.

Na objednání do 14 dnů a to ve vel.
W4 34/35, W5 35/36, W6 36/37, W7 37/38, W8 38/39, W9 39/40, W10 41/42, W11 42/43
  • 22. 4. 2020, 19:39

  • Zobrazení

    151

  • Oblíbené

    1

Kategorie