Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Kotvící přísavkové držáky na auto, 2 kusy @@@

Administrace

@@@ Kotvící přísavkové držáky na auto, 2 kusy @@@

259 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 16 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Suction Anchor Luggage. Skvělá pomůcka při cestování, stěhování či při přidržení drobných věcí ! Pokud potřebujete něco přestěhovat, odvést něco na střeše auta či zajistit kolo při cestování na dovolenou, určitě oceníte tyto…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Kotvící přísavkové držáky na auto, 2 kusy @@@

259 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Suction Anchor Luggage.

Skvělá pomůcka při cestování, stěhování či při přidržení drobných věcí !

Pokud potřebujete něco přestěhovat, odvést něco na střeše auta či zajistit kolo při cestování na dovolenou, určitě oceníte tyto pomocníky ve formě přísavkových držáků. Tyto držáky jednoduše aplikujete na rovnou a čistou plochu pomocí páčky, kterou stlačíte dolů, a tím se vám přisaje k povrchu. Držáky mají očka, kudy provlíknete lano či natahovací šňůru pro fixaci převáženého nákladu či věcí. Stěhujte či převážejte věci jednoduše, pohodlně !

Rozměr držáku : viz detail foto. Materiál : guma, ocel a plast. Barva : černá / fialová. Nosnost jednoho držáku až 23 kg. Instalace na vyčištěné, rovné a hladké povrchy. Využití při stěhování, při převozu na střeše auta, při cestování. Použití s bezpečnostním lanem nebo natahovací šňůrou. Jednoduchý a efektivní způsob zajištění věcí. Obsah balení : 2 x přísavkový držák + 1 x upevňovací řemen. Baleno v krabici.
  • 24. 5. 2020, 23:09

  • Zobrazení

    119

  • Oblíbené

    1

Kategorie