Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka Maxi Cosi Cabrio Fix základna Easy Fix

Administrace

Autosedačka Maxi Cosi Cabrio Fix základna Easy Fix

3 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Prodám dětskou autosedačku - vajíčko značky Maxi Cosi Cabrio Fix + základnu Easy fix s iso fixem. Oboje je používané, ale přesto ve výborném stavu. Pouze drobné známky běžného používání. Autosedačka Maxi-Cosi Cabrio Fix pod sebou skrývá nejnovější…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka Maxi Cosi Cabrio Fix základna Easy Fix

3 999 Kč
  • Popis zboží
Prodám dětskou autosedačku - vajíčko značky Maxi Cosi Cabrio Fix + základnu Easy fix s iso fixem. Oboje je používané, ale přesto ve výborném stavu. Pouze drobné známky běžného používání. Autosedačka Maxi-Cosi Cabrio Fix pod sebou skrývá nejnovější technologické poznatky, které poskytují vašemu dítěti pohodlí, dodávaná se včetně integrované sluneční stříšky, výplně pro malé děti a výplně na hlavičku.
Maxi-Cosi Cabrio Fix je prostorná autosedačka, která je ideální pro malá miminka. Sluneční stříška je integrovaná v zadní části autosedačky a díky pružnému lemu na autosedačce ji lze vyndat během několika málo vteřin. Stříška je vždy při ruce a neztratí se.
Díky inovativnímu systému bezpečnostních pásů vám nebudou nikdy překážet při umísťování dítěte do automobilu. Výšku ramenních pásů a opěrky na hlavičku lze polohovat jedním pohybem ruky. Pro přenášení autosedačky Maxi-Cosi Cabrio Fix je určeno ergonomicky tvarované madlo.
V případě potřeby lze do malého úložného prostoru v zadní části uložit drobnosti pro miminko. Potah autosedačky lze zcela odejmout a prát. Autosedačka Maxi-Cosi Cabrio Fix je určena pro děti od narození do cca 12 měsíců (0–13kg, skupina 0+). Autosedačku lze upevnit do automobilu pomocí 3 bodového bezpečnostního pásu nebo systému IsoFix. Ve spojení se systémem IsoFix poskytuje vysokou míru ochrany a větší komfort pří instalaci autosedačky. Systém boční ochrany zvětšuje ochranu dítěte v případě bočního nárazu.
Maxi-Cosi Easy Fix je revolučním výrobkem na poli automobilového bezpečí a komfortu. Díky systému IsoFix budete mít vystaráno na dlouhá léta dopředu.
  • 5. 8. 2019, 19:10

  • Zobrazení

    153

  • Oblíbené

    1

Kategorie