Zobrazit přihlášovací formulář

►►SKLÁDACÍ BAGR TRAKTOR◄interaktivní šroubovací

Administrace

►►SKLÁDACÍ BAGR TRAKTOR◄interaktivní šroubovací

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 16. 12.
Doprava: od 99 Kč
►►VELKÝ ŠROUBOVACÍ SKLÁDACÍ BAGR◄◄ stavebnice pro malé kutily/kutilky, trénink logiky a jemné motoriky, montovací, délka +60cm, s původním originálním oboustranným šroubovákem/klíčem k opakované montáži a demontáži. Posílám ve složeném stavu (viz foto).…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

►►SKLÁDACÍ BAGR TRAKTOR◄interaktivní šroubovací

249 Kč
  • Popis zboží
►►VELKÝ ŠROUBOVACÍ SKLÁDACÍ BAGR◄◄ stavebnice pro malé kutily/kutilky, trénink logiky a jemné motoriky, montovací, délka +60cm, s původním originálním oboustranným šroubovákem/klíčem k opakované montáži a demontáži. Posílám ve složeném stavu (viz foto). Dále je součástí této aukce hromada dalšího nářadí a dílců, šroubů a matek ke kutění (viz hlavní foto). Obdržíte přesně to, co vidíte na hlavní fotografii (vyjma metru - ten je jen pro představu rozměru bagru). Hrané jen mým synem. Bagr nepoškozený, nic není ulomené/zlomené, nic co by Vašeho kutila zranilo.
P.S.: Mrkněte i do našich dalších tématicky a velikostně rozdělených albíček na MMB. UŠETŘETE! Vše při jedné objednávce = vše v jedné zásilce = vše za jediné společné poštovné. V albíčku naleznete také věcičky ZDARMA k objednávce.
  • Velikost

    92

  • 5. 12. 2020, 21:50

  • Zobrazení

    333

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

►►NHL PITTSBURGH PENGUINS◄◄ hokej láhevnapití Jágr
►►MULESKY/NAZOUVÁKY◄◄ FRAJER PANTOFLE
►►MULESKY/NAZOUVÁKY◄◄ KOŽENÉ FRAJER

Kategorie