Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ HD brýle s kamerou a fotoaparátem @@@

Administrace

@@@ HD brýle s kamerou a fotoaparátem @@@

449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Sportovní sluneční brýle s vestavěnou nenápadnou kamerou a Li-ion baterií. Tyto sluneční brýle jsou vhodné pro muže i ženy. Takové brýle z každého okamžitě udělají tajného agenta. Nabízejí nový a sofistikovaný vzhled, jsou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ HD brýle s kamerou a fotoaparátem @@@

449 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Sportovní sluneční brýle s vestavěnou nenápadnou kamerou a Li-ion baterií. Tyto sluneční brýle jsou vhodné pro muže i ženy. Takové brýle z každého okamžitě udělají tajného agenta. Nabízejí nový a sofistikovaný vzhled, jsou elegantní, praktické, snadno ovladatelné a využitelné v mnoha situacích. Tyto brýle vám umožní zachytit fotografie nebo video, které byste za normálních okolností neměli šanci pořídit. Stačí stisknout tlačítko na boku a začít nahrávat. Pořizujte fotografie v rozlišení 5 megapixelů formátu JPG nebo video v rozlišení 720p, které snadno přehrajete ve vašem PC nebo multimediálním přehrávači díky formátu AVI.

Technické data : Video rozlišení : 640 x 480. Rozlišení fotografie : 1280 x 780. Formát zvuku : Wav 24kHz. Poměr stran videa : 4:3. Baterie Li-ion s výdrží natáčení 0,5 až 2 hodiny. Doba nabijení : 3 až 5 hodiny. Váha : 40 gramů. Rozhraní : Mini 5 Pin USB. Slot na kartu : TF / Micro SD karta až 16 GB (není součástí balení). Podporované systémy : Windows 2000/ME/XP/Vista a vyšší. Barva obroučků je černá. Materiál plast. Obsah balení : brýle s DVR vestavěnou kamerou a fotoaparátem, USB kabel, návod na použití v Angličtině, čisticí hadřík a pouzdro na brýle. Vše baleno v krabici.
  • 21. 9. 2020, 21:20

  • Zobrazení

    96

  • Oblíbené

    0

Kategorie