Zobrazit přihlášovací formulář

RÝMOVNÍK

Administrace

RÝMOVNÍK

45 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Nabízím rýmovník - pěkné rostlinky v květináči. Rýmovník se používá k inhalování. Obsahuje silné vonné silice s mentolovo-eucalyptovou vůní. Uvolňuje příjemné aroma, které pomáhá při rýmě a nachlazení. Rýmovník pěstujeme jako přenosnou rostlinu,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 3. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

RÝMOVNÍK

45 Kč
  • Popis zboží
Nabízím rýmovník - pěkné rostlinky v květináči. Rýmovník se používá k inhalování. Obsahuje silné vonné silice s mentolovo-eucalyptovou vůní. Uvolňuje příjemné aroma, které pomáhá při rýmě a nachlazení.

Rýmovník pěstujeme jako přenosnou rostlinu, kterou v říjnu odneseme do světlých prostor s teplotou 8-12°C.  Přes léto vytváří krásné dlouhé převisy, které obsahují silice odpuzující mouchy, komáry, mšice a jiné záškodníky. Pro pěstování používáme klasický zahradní substrát. Nezapomínáme rostlinu během vegetace přihnojovat. 

Rýmovník stále rychle dorůstá, můžete pravidelně stříhat jeho vonné lístky, které nastříháte, natrháte a umístíte tam, kde chcete dýchat mentolovo-eukalypovou vůni. Vhodná rostlina do ložnic, dětských pokojů, obýváků. Pomáhá v boji proti rýmě, prokazatelně se lépe dýchá ve vytápěných místnostech.

Při rýmě a nachlazení se doporučuje inhalovat aromatické látky z pár lístků rozlámaných v ruce. Pomáhá i astmatikům. Rýmovník je úžasný v horké koupeli, stačí natrhat pár lístků a vhodit do horké lázně.
  • 12. 11. 2017, 17:59

  • Zobrazení

    95

  • Oblíbené

    0

Kategorie