Zobrazit přihlášovací formulář

DETOXIKACE ORGANISMU-TEĎ JE TEN SPRÁVNÝ ČAS!!!

Administrace

DETOXIKACE ORGANISMU-TEĎ JE TEN SPRÁVNÝ ČAS!!!

840 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Factor Base - DETOX je originální, nově vyvinutý doplněk stravy pro detoxikaci a pročištění organismu. Představuje špičku mezi širokou škálou současných detoxikačních přípravků dostupných na trhu. Vědecky sestavená receptura vycházející z moudrosti věků a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 3. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DETOXIKACE ORGANISMU-TEĎ JE TEN SPRÁVNÝ ČAS!!!

840 Kč
  • Popis zboží
Factor Base - DETOX je originální, nově vyvinutý doplněk stravy pro detoxikaci a pročištění organismu. Představuje špičku mezi širokou škálou současných detoxikačních přípravků dostupných na trhu. Vědecky sestavená receptura vycházející z moudrosti věků a pečlivě vybrané byliny tvoří unikátní synergii pro Vaše zdraví.

POSÍLENÍ FUNKCE JATER:
Játra jsou největším a také jedním z nejvytíženejších orgánů našeho těla. Jsou centrálním orgánem látkové výměny. Mají klíčovou roli v metabolismu sacharidů, tuků i bílkovin, jsou trávicí žlázou, která produkuje žluč, i žlázou endokrinní, ve které se tvoří některé hormony, jsou orgánem zásobním, ukládají glykogen, železo a některé vitamíny, jsou v nich tvořeny bílkoviny krevní plasmy a nezastupitelná je jejich úloha při detoxikaci organismu. Ostropestřec mariánský podporuje detoxikační funkce jater, chrání jaterní tkáň, pomáhá při regeneraci jaterních buněk, stimuluje regeneraci poškozených, či zničených jaterních buněk. Lopuch větší usnadňuje trávení tuků.

POSÍLENÍ ČISTÍCÍ A ANTIMIKROBIÁLNÍ FUNKCE
POSÍLENÍ TRÁVICÍ FUNKCE
POSÍLENÍ OBRANYSCHOPNOSTI ORGANISMU

Poštovné a balné zdarma, možnost slevy 40-50%!
ZNAČKA: OKG - ČESKÁ FIRMA
nezávislý poradce Petra Tesařová 03-017916
  • 23. 5. 2017, 19:44

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie