Zobrazit přihlášovací formulář

Lamaze - Chrastící náramky

Administrace

Lamaze - Chrastící náramky

155 Kč 196 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Náramky ve tvaru známých barevných zvířátek se na zápěstí dítěte připevňují suchými zipy. Broučci na každém zápěstí pomohou dítěti pochopit, že má 2 ruce na hraní a hodně prstů ke zkoumání. Děti jsou fascinovány svými prsty. V období kolem 3. měsíce věku,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 3. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lamaze - Chrastící náramky

155 Kč
  • Popis zboží
Náramky ve tvaru známých barevných zvířátek se na zápěstí dítěte připevňují suchými zipy. Broučci na každém zápěstí pomohou dítěti pochopit, že má 2 ruce na hraní a hodně prstů ke zkoumání. Děti jsou fascinovány svými prsty. V období kolem 3. měsíce věku, se začínají chytat za každý prst a po jednom či po dvou si je strkají do pusy a okusují je nebo lížou. Černobílé kontrasty dokážou zaujmout dítě už po narození, kdy se zrak teprve vyvíjí a zorné pole zaostřuje.

Díky hře s prsty se děti naučí dobře sledovat své ruce. Náramky s pestrobarevnými broučky přitahují pozornost dítěte ke svým rukám, a když s nimi pohne, dostane se mu odměny v podobě zachrastění.

Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na to, pro jakou věkovou kategorii jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71 a ASTM F963-96.
Vhodné pro děti 0+.
  • 30. 3. 2021, 10:04

  • Zobrazení

    43

  • Oblíbené

    0

Kategorie